U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’na Uluslararası Ödül

U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’na Uluslararası Ödül

U.N. Ro Ro’nun 2012 faaliyet raporu LACP’nin 2012 Vision Ödülleri kapsamında Bronz ödüle layık görüldü.

322 bin araç kapasiteli 12 modern Ro-Ro gemili filosuyla İstanbul ve Mersin’den İtalya’daki Trieste ve Fransa’daki Toulon limanlarına düzenli Ro-Ro seferleri gerçekleştiren U.N. Ro Ro, 2012 faaliyet raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen ve kurumların yıllık raporları ile yayınlarının değerlendirildiği 2012 Vision Ödülleri kapsamında Ulaştırma ve Lojistik kategorisinde Bronz ödüle almaya hak kazandı.


 

Birçok şirket içinde U.N. Ro Ro Bronz madalyaya hak kazandı

Dünya genelinde 25 ülkeden 800 kurumun rekor sayıda 6 bin başvurusunun değerlendirildiği ödüllerde, ilk izlenimden kapak tasarımına, paydaşlara iletilen mesajlardan yazım diline ve tonuna kadar birçok kriterde tam not alarak 100 üzerinden 96 puan kazanan U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet raporu ödülünü almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden U.N. Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu” U.N. Ro-Ro olarak attığımız her adımı sektörümüz ve paydaşlarımızla şeffaf bir iletişim süreci doğrultusunda paylaşmanın gayreti içerisindeyiz. 2012 yılına dair vizyon, yatırım ve operasyonlarımızı paylaştığımız faaliyet raporumuz da bu çabanın bir ürünü. Yüzlerce aday arasından sıyrılarak bu ödülü kazanmamızı sağlayan U.N. Ro-Ro ve Saydam İletişim ve Etkinlik Yönetimi ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Şirket büyüklükleri ve yılık gelirler baz alınıyor

LACP Vision Ödülleri’ne başvuran kurumların, uzman iletişim profesyonelleri tarafından şirket büyüklüğü ve yıllık gelir gibi kriterler baz alınarak sınıflandırıldığını ve kategori bazında belirlenen ölçeklere göre puanlama yapılarak değerlendirmeye alındıklarını ifade eden LACP Genel Müdürü Christine Kennedy ise U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’nu şöyle yorumladı: “Yalın tasarımı ve hedef kitlesinin beklentilerine uygun şekilde hazırlanmış içeriğiyle son derece bilgilendirici ve yeterince detaylı bir rapor olmuş. Raporda sunulan yaratıcılık ve bu yıla dair mesajların iletiliş biçimi çok etkileyici. Sektöründe en iyi faaliyet raporu seçilen U.N. Ro-Ro 2012 Faaliyet Raporu’nun hazırlanmasında emeği geçen tüm ekibi kutlarım.”

www.tasimacilar.com 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.