U.N. Ro Ro 2013 Şubat ayında Karadan Denize indirim uyguluyor

U.N. Ro Ro 2013 Şubat ayında Karadan Denize indirim uyguluyor

U.N. Ro Ro Avrupa pazarındaki olumsuz gelişmelerden kaynaklı olarak karayolundaki taşımaları denizyoluna çevirmek amacıyla taşımaların artması için 2013 yılında farklı kampanyalarla müşterilerin yanında.

U.N. Ro Ro 1 Şubat itibariyle Karadan Denize farklı kampanyalarla Bulgaristan çıkışlı Sırbistan-Slovenya, Macaristan veya Romanya hattında çalışmakta olan kara araçlarına deniz yoluyla cazip koşullarda taşıma imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra İpsala çıkışlı Yunan Ro Ro hatlarında da taşıma yapan araçlarında bu imkanlardan faydalanmasını sağlıyor.

İstanbul-Trieste hattında 100 Euro’luk navlun kaldırıldı

1 Şubat 2013 tarihi itibariyle başlatılan Karadan Denize kampanyasıyla başlattığı yenililer içinde U.N. Ro Ro Cuma ve Cumartesi günleri İstanbul-Trieste hattında uygulanan 100 Euro’luk hafta sonu ek navlunu kaldırdı.

Ek prim kampanyası başlıyor

U.N. Ro Ro Şubat ayında 300 Euro’luk ek prim kampanyasına da başlıyor. Üçer aylık gidi-Dönüş ünite sayıları baz alınarak yapılacak olan uygulamada birinci ek prim dönemi Şubat-Mart ayları baz alınarak yapılacak. Buna göre 2012 yılının belli aylarında toplam 100 gidiş-dönüş araç seferi yapan müşteriler, 2013 yılının aynı dönemlerinde 120 gidi-dönüş araç seferi yapmaları halinde 20 araç için 6 bin Euro ek prim hakkı kazanacak.

Rezervasyon kontenjan sistemi devrede

Diğer bir kampanya da hafta sonu gemilerde yaşanan yoğunluk nedeniyle, kredi kartı ile taşıma yapan müşteriler için rezervasyon kontenjan uygulamasını devreye aldı. Ocak 2013 içerisinde müşterilerden alınan kontenjanlar 1 Şubat 2013 itibariyle online rezervasyon sistemi üzerinden çalışacak şekilde devreye alınacak. Sistemin devreye girmesiyle taşımalarda yer ve temrin sorununun ortadan kaldırılması da hedefleniyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.