U.N. Ro-Ro, 2017'de Vites Büyütecek!

U.N. Ro-Ro, 2017'de Vites Büyütecek!

.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., Logitrans Fuarı'nda düzenlediği törende iş ortaklarıyla biraraya geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Selçuk Sert’in de katıldığı törende, U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.'nin CEO’su Sedat Gümüşoğlu,  U.N. Ro-Ro’nun 12 gemilik filoyla lider hizmet anlayışını ve 2017 hedeflerini misafirlere aktardı. U.N. Ro-Ro, 2016'daki iddialı büyüme ivmesini, 2017 yılında ekonomik anlamda yeni ve güçlü adımlarla gerçekleştireceği yeni yatırımlarla sürdürecek.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş’nin iş ortaklarıyla biraraya geldiği toplantıya katılan ve bir konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Selçuk Sert “Türkiye’nin deniz ticaretinden aldığı payı bir adım ileriye götürmek için yapacağımız çalışmalar çok önemli. Şu anda Türkiye limanlarında yaklaşık 416 milyon ton elleçleme imkânımız var, bu, kapasitemizin %42’si. Fakat gelecekte bu limanlarımızın kapasitesi daha da artacak. Bu anlamda Ro-Ro taşımacılığı denizcilik sektörünün göz bebeği. U.N. Ro-Ro da Ro-Ro taşımacılığının gözbebeği. Bildiğiniz gibi Türkiye, gerek doğu-batı gerek kuzey-güney aksında önemli bir coğrafyada bulunuyor.  Şüphesiz ki bulunduğu konum itibariyle bu durum bize çok önemli sorumluluklar yüklüyor.  En önemli sorumluluklarımızdan biri de taşımacılığın denizcilik ayağı. 2017 yılında özellikle bu sektörde daha güvenli, daha emniyetli, Türk bayrağını gri listeye düşürmeden ve tabii ki ticari rekabet gücümüzü düşürmeden hep birlikte hizmet vermeye bütün gücümüzle devam edeceğiz. Bu organizasyonda bizleri bir araya getiren U.N. Ro-Ro’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş.'nin CEO’su Sedat Gümüşoğlu da törende yaptığı sunumda 2017 yılıyla ilgili planlarından bahsederken,  gelecek yılın U.N. Ro-Ro için hamle yılı olacağını ve iş dünyasına yeni hizmetler sunacaklarını ifade etti.  Gümüşoğlu, 2016 yılında gerçekleştirdikleri kampanyalar ve servisler kapsamında; Ambarlı Akçansa Terminali’nden Ro-Ro seferleri başlattıklarını, yılda 25.000 araç taşıma kapasitesi ile Ambarlı-Trieste arasında 3 ihracat ve 1 ithalat seferi gerçekleştirdiklerini, intermodal bağlantılarda sağladıklarını artış vasıtasıyla Avusturya’ya işletilen ROLA ve ISU trenlerinde kapasitede %15 büyüme olduğunu, Trieste’den Milano Melzo ve Novara trenlerine bağlantı sağladıklarını ve 2016 yılının Şubat ayında T.F.T. Terminalinin satın almasını tamamladıkları bilgisini de paylaştı.

U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., CEO’su Sedat Gümüşoğlu; ‘’U.N. Ro-Ro İşletmeleri olarak önümüzdeki yıl yapacağımız yatırımlarda,  İtalya Trieste limanımızı büyütmeyi, Fransa Toulon limanımıza sefer sayısını artırmayı ve gemi uzatmalarımızı bitirerek taşıma kapasite artışınmızı hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca U.N. Ro-Ro'nun yeni hatları olan İtalya, Almanya ve Benelüks’e tren eklenecek ve 3 yıl içerisinde intermodal taşımaların toplam yüklerin içerisindeki payı %90’a çıkacak’’ diye konuştu.

 

1479713158_ahmet_sel__uk_sert___ula__t__rma__denizcilik_ve_haberle__me_bakanl_______m__ste__ar__.jpg

sedat-gumusoglu-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.