U.N.Ro-Ro Intermodal Europe 2015’te!

U.N.Ro-Ro Intermodal Europe 2015’te!

U.N.Ro-Ro, Hamburg’da düzenlenen ve 40’ıncı yılını kutlayan intermodal, konteyner, kara, tren ve deniz taşımacılığı sektörlerinin önde gelen fuar ve konferansı Intermodal Europe’ta yer aldı.

Avrupa’nın en büyük Ro-Ro ve konteyner operatörlerinin katıldığı Hamburg Intermodal Fuarı bu yıl ilk kez Ro-Ro sektörü ile ilgili konferanslara da ev sahipliği yaptı. Fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da katılan U.N.Ro-Ro CEO’su Sedat Gümüşoğlu da, Ro-Ro sektörünün geleceğinin masaya yatırıldığı panelde bir konuşma gerçekleştirdi.

unroro-hamburg.jpg

   Sedat Gümüşoğlu, sektör ve U.N.Ro-Ro ile ilgili olarak şunları söyledi:

   “Daha hızlı ve ekonomik çözümler sunduğu için Ro-Ro hatları, diğer taşıma modellerine kıyasla daha fazla büyüyor. Bu büyümenin, intermodal bağlantılarla birlikte gerçekleşmesi de çok önemli. U.N.Ro-Ro olarak yeni yatırımlarımızla ve 2016 yılının Ocak ayında faaliyete geçecek Ambarlı limanımızla sektörün bu büyümesine katkı sağladığımızdan dolayı mutluyuz. Hedefimiz, Ro-Ro ve intermodal hizmetlerde kapasite artışları ile mevcut hatları güçlendirmek ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek.”

1447846687_sedatgumusoglu_1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.