U.N. Ro-Ro’dan bahar kampanyaları

U.N. Ro-Ro’dan bahar kampanyaları

U.N. Ro-Ro yeni gemi UN İstanbul’u filosuna eklemesinin ardından, taşımaların artması ve karayolunu kullanmakta olan araçların denizyoluna çevrilmesi için 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle yeni uygulamalara başlayacak.

Bu kampanya kapsamında, U.N. Ro-Ro’nun işletmekte olduğu limanlarda uygulanan liman masrafları gidiş/dönüş 50 Euro indirildi.

1 Nisan 2013 itibariyle, U.N. Ro-Ro’nun kendi işletmekte olduğu Pendik Limanı ve Ambarlı Ro-Ro Terminali’nde elleçlenen araçlar için uygulanan liman masraflarında indirim yapılacağı belirtilirken, bu indirim neticesinde gidiş dönüş bileti satın alan tüm araç tipleri için liman masraflarında 50 Euro indirim sağlandığı ve ayrıca İstanbul’dan kalkan Trieste ve Toulon seferlerinde de bu indirimin geçerli olduğu bildirildi.

Ro-La’yı kullananlara 200 Euro Hakediş primi

1 Nisan 2013 itibariyle, U.N. Ro-Ro’nun Pendik, Ambarlı ve Mersin Liman’ları ile Trieste arasında gidiş dönüş taşıma yapan ve sonrasında Trieste-Salzburg arasında gidiş dönüş Ro-La trenini kullanan tüm araçlara, 200 Euro ciro primi hakedeşi verileceği bildirildi.

31 Mart 2013 itibariyle, Ökömbi’nin Salzburg-Trieste hattında uygulamakta olduğu rezervasyon sistemi yerine Ro-La taşımaları rezervasyonlarının U.N. Ro-Ro tarafından yapılacağı belirtilen açıklamada,1 Nisan 2013 itibariyle Salzburg ve Trieste’de araçların tren terminalinde başvuru zamanına göre sıra alacağı, ve ayrıca 2013 yılı Nisan ayı içerisinde, internetten Ro-La tren rezervasyonlarının U.N. Ro-Ro online hizmeti üzerinden verileceği, artan tren talebi ile paralel olarak tren sayılarının da arttırılacağı belirtildi.

Ayrıca UN Ro-Ro bahar kampanyası dahilinde uzun süredir taşımalarını düzenli yapan müşterilerinden gelen talepler üzerine, 2013 yılı içerisinde kullanılması için ciro primine katılabilen tüm müşterilerine toplu navlun bilet tahsisi işlemini bazı şartlar doğrultusunda gerçekleştirecek.


Buna göre bu şartlar şöyle sıralandı;

a. Toplu bilet tahsisi çift yön olarak Şirketimizin işlettiği tüm hatlar için yapılacaktır. Tek yön bilet tahsisi yapılmayacaktır. Müşterilerimizin alabileceği toplu bilet satışı, en fazla 2012 yılında Şirketimizin işlettiği gemilerde yaptığı çift yön taşıma adedi kadar yapılabilir.

b. Toplu bilet tahsisi, bilet bedellerinin tahsili için müşteri tarafından temin edilecek avans veya uygun teminat karşılığında yapılacaktır.

c. Toplu bilet tahsisinden kullanılan biletin fiyatı, biletin kullanım tarihinde internet sitemizde ilan edilmiş olan güncel gidiş dönüş navlun tarifesinden aşağıdaki indirimler uygulanarak belirlenir.

• 50 bilet ile 250 bilet tahsisi arasına gidiş dönüş bilet başına 50 EURO indirim,

• 251 bilet ile 500 bilet tahsisi arasına gidiş dönüş bilet başına 75 EURO indirim,

• 501 bilet tahsisi ve üstü olan gidiş dönüş bilet başına 100 EURO indirim.

d. Toplu tahsis edilen biletler müşteri tarafından devir edilemez veya bilet iptal ücreti ödenmeden iptal edilemez.

e. Müşterilerimiz kendisine toplu tahsisi yapılan biletleri 31 Aralık 2013 (dahil) tarihine kadar kullanabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan biletler 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle iptal edilecek ve bilet iptal bedeli müşterilerimize faturalanarak cari hesaplarına borç kaydedilecektir. Her bir iptal edilen bilet için bilet iptal ücreti, iptal tarihindeki geçerli navlun tarifesi üzerinden yukarıda Madde c’de belirtilen indirim uygulanarak hesaplanacak olan bilet bedeli kadardır.

f. Toplu bilet tahsis işlemi 30 Nisan 2013 tarihinde sonlandırılacaktır. Bu tarihten sonra talepte bulunan müşterilerimize veya toplu bilet tahsis işlem ve teminatları bu tarihe kadar tamamlayamayan müşterilerimize toplu bilet tahsisi yapılmayacaktır.

Trieste hatlarında 342 Euro, Toulon hattında ise 396 Euro indirim

UN Ro-Ro özellikle kara taşımacılığı yapan müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda, sadece komple araçlarda kullanılması amacıyla gidiş dönüş satılan biletlerde 1 Nisan 2013 itibariyle Trieste hatlarında 342 Euro, Toulon hattında ise 396 Euro indirim uygulayacağını duyurdu.

Türkiye’den çıkışlı ve Trieste varışlı olan komple araçların peşin bilet fiyatı tüm masraflar dahil 2 bin 200 Euro, Toulon varışlı olan komple araçların peşin bilet fiyatı ise tüm masrafları dahil 2 bin 500 Euro olarak belirlendi. Ayrıca, peşin bilet satışlarının sadece ek prim 300 Euro kampanyası ile birlikte çalışacağı, diğer kampanya ve ciro primi uygulamalarına tabi olmadığı belirtildi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.