UBAK İzin Belgeleri için son gün 4 Şubat

UBAK İzin Belgeleri için son gün 4 Şubat

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, firmaların 4 Şubat tarihine kadar UBAK izin belgelerini teslim alabileceklerini duyurdu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, süresi içinde teslim alınmamış 2013 yılı UBAK izin belgelerinin ikinci tahsis ve ödeme numaralarını gösterir listenin yayımlandığını belirterek firmaların 4 Şubat tarihine kadar belgelerini teslim alabileceklerini duyurdu.

Bakanlık yaptığı açıklamada, UBAK İzin Belgesini almaya hak kazanan firmaların, yayınlanan listedeki belge numaralarının karşısında belirtilen ödeme numaraları ile Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesine 4 Şubat 2013 tarihine kadar ücretlerini yatırmaları halinde belgelerini teslim alabileceklerini belirtti.

Belge almaya hak kazanıp 4 Şubat 2013 tarihine kadar UBAK İzin Belgelerini almayan firmalar haklarını kaybetmiş sayılacak. 2013 Yılı UBAK İzin Belgesi alacak firmaların; şirket sahibi ise imza sirküleri ile, belge vekalet ile alınacak ise, vekaletnamelerin noter tasdikli ve UBAK Belgesi almaya yetki verecek ibarelerle tanzim edilmesi gerektiğinin altı çizildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.