Üç İlçe Birbirine Bağlandı

Üç İlçe Birbirine Bağlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, şehrin toplu taşıma hizmet kalitesini artırmak adına yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, “Erenler’de ikamet eden ve çalışan vatandaşlarımızın yanı sıra üniversite öğrencilerimizin ulaşım taleplerini karşılamak amacıyla yeni hat çalışmamızı tamamladık. 4 numaralı hatla birlikte Serdivan, Adapazarı ve Erenler ilçelerimizi birbirlerine bağlamış oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Hizmet kalitesi artıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, gerekli gördükleri ulaşım hatlarında düzenlemeler gerçekleştirdiklerini yeni güzergâhlarla ilgili de çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Yolcu, “Erenler’de ikamet eden ve çalışan vatandaşlarımızın yanı sıra üniversite öğrencilerimizin alışveriş merkezlerine ulaşım taleplerini karşılamak amacıyla yeni hat çalışmamızı tamamladık” diye konuştu.

Günde 43 sefer

Yeni düzenleme ile ilgili bilgiler veren İsmail Yolcu, “4 numaralı hat; SAÜ Kampüsü - Eski Üniversite Yolu - Mavi Durak - Serdivan - Sapak - Serdivan AVM - Çark Caddesi - Şal Sokak - Orhan Camii Meydanı - Atatürk Bulvarı - Yeni Camii - Sakarya Cad. - Patates Hali - Emniyet Müdürlüğü - Atatürk Sanayi - ADA AVM - Et Balık - Liseler Kampüsü - İl Jandarma Komutanlığı güzergâhında hizmet veriyor.Bu hatla birlikte Serdivan, Adapazarı ve Erenler ilçemizi ayrıca üniversite ve alışveriş merkezlerini bağlamış oluyoruz.

Hattımızda 4 aracımız 25 dakika ara ile günde 43 sefer yapacak. Büyükşehir Belediyesi olarak çevreci, alçak tabanlı ve klimalı araçlarımızla vatandaşlarımıza daha konforlu ve etkin toplu taşıma hizmeti sunmayı hedefledik. Yaptığımız faaliyetlerle günden güne kurumumuzun hizmet kalitesini arttırmaktayız. Yeni oluşturduğumuz hattın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.