Ulaşımda dönüşüme Temsa Prestij City

Ulaşımda dönüşüme Temsa Prestij City

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda dönüşüm kapsamında başlattığı çalışmalarda Bayır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi filosunu Temsa Prestij City ile yeniledi.

Bayır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, filosuna 10 yeni Temsa Prestij City aldı. Araçlar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle tanıtıldı. Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi’nde hizmet veren S.S.Bayır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla ili genelinde başlattığı Ulaşımda Dönüşüm kapsamında 21 olan araç sayısını 10 yeni, modern, konforlu, engelli rampalı, çevreci Temsa Prestij City otobüse dönüştürdü. Bayır Mahallesi’ndeki yeni araçların tanıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, TEMSA Ege Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha modern ve çevreci araçlarla hizmet

Törende bir konuşma yapan Sınırlı Sorumlu 174 Nolu Bayır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Metin Çelik, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlayan ulaşımda dönüşüme katılarak, Bayırlı vatandaşlara daha modern ve çevreci araçlarla hizmet vereceklerini, bu dönüşümde kendilerine her konuda büyük destekleri olan Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Belediye ve özel toplu taşıma otobüsleri ile konforlu hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, bütün vatandaşların güvenli, konforlu, zamanında ulaşımını sağlamak için hem belediyenin 245 aracı ile hem de belediye denetimindeki özel toplu taşıma otobüslerinin vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi ve Bayır Kooperatifi’nin 10 yeni, modern, engelli rampalı, çevreci aracının Muğla’ya hayırlı olmasını diledi.

Ulaşımda dönüşüm memnuniyet verici

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bayır’ın yerel seçimlerden sonra Menteşe’nin bir mahallesi olduğunu Bayır’a hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi tarafından götürüldüğünü söyledi. Ulaşım alanında yaşanan dönüşümün Muğla’da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyleyen Bahattin Gümüş, yeni araçların Bayırlı vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

2015’te 11 milyon yolcu taşıdık

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; ulaşım alanında görev ve sorumluluğun Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu söyledi ve sadece 2015 yılında Muğla’da 11 milyon yolcu taşıdıklarını söyledi. Başkan Osman Gürün; “2 yıla yakın süredir görevdeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak kanunen bize verilen ulaşım görevini en iyi şekilde yapmak ve yaptırmak durumundayız. Muğla’da ulaşımda mevcut, yıllardır bu işi yapan birliklerimizle, kooperatiflerimizle birlikte hareket ediyoruz. Ulaşımda dönüşüme Bayır Kooperatifi’miz de katıldı ve Muğla’da modern, çevreci araçları ile hizmet verecek ve kanunen yasal hakları olan engelli, 65 yaş üstü, şehit, gazi yakını vatandaşlarımızda bu araçlarımızdan ücretsiz yararlanabilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 1 milyon 158 bin vatandaşımıza ücretsiz hizmet verdi. Ayrıca araç filosuna kattığı yeni, modern, çevreci, araç takip sistemli araçlarla birlikte 245 araçla 11 milyon 158 bin yolcu taşıdı” dedi.

Törene katılan diğer Kooperatif üyeleri, Muğla’da yaşanan ulaşımda dönüşümden vatandaşların ve şoför esnafının çok memnun olduğunu söylediler. Yatağan Kooperatif Üyeleri, dönüşümle birlikte kazançlarının arttığını belirterek Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne dönüşümde sağladıkları kolaylıklar ve destek için teşekkür ettiler..

Bu dönüşümden esnafta kazançlı çıkacak

TEMSA Ege Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim, ulaşımda dönüşümde Muğla bölgesinde ve diğer illerde de çalışmalar olduğunu, şoför esnafının bu dönüşümden kazançlı çıkacağını söyledi.

 

unnamed.jpg

mugla-3.jpg

mugla.jpg

mugla-g.jpg

img_1682.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.