Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Trabzon'daydı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Trabzon'daydı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’dan Trabzon’un gündemindeki dört konuda talepte bulundu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkcell Çağrı Merkezinin resmi açılışını yapmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’dan Trabzon’un gündeminde ve hayati önem arz eden 4 konuda Trabzon’un taleplerini sundu.

Açılışını yaptığı Çağrı merkezinde düzenlenen öğle yemeğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Trabzon Havalimanı’nda CAT3 şartlarında iniş uygulamasının başlatılması, Trabzon Havaalanının kapasitesinin büyütülmesi ve ikinci pistin yapılması, Trabzon- Gümüşhane-Erzincan Demiryolu projesinin ivedilikle hayata geçirilmesi, Trabzon Lojistik Merkez kurulması için başlatılan çalışmaların tamamlanması, konularıyla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a taleplerini sundu.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ise kendisine sunulan Trabzon’un gündemindeki konular hakkında değerlendirmede bulunacağını söyleyerek mevcut konular hakkında Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile görüştüğünü aktardı.

Hayati AKBAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.