“UltraGrip Ailesi” Altın Ödüle Layık Görüldü!

“UltraGrip Ailesi” Altın Ödüle Layık Görüldü!

Goodyear’ın UltraGrip kış lastiği ailesi üç ödül ve birçok test başarısıyla kış sezonuna hazır olduğunu kanıtladı.

Alman otomobil basını ADAC tarafından D segmenti (Mercedes C-sınıfı) araçlarla yapılan testlerde Goodyear UltraGrip 9 (UG9), özellikle ıslak ve karlı zeminlerdeki performansı ve düşük yakıt tüketimiyle birinciliği kazandı.

   2015’te piyasaya sunulan UltraGrip Performance ise Auto Motor Sport tarafından kompakt araçlarla (Volkswagen Golf) yapılan testler sonucu altın ödülün sahibi oldu. Dergi, lastiğin tüm zeminlerdeki mükemmel denge ve çekişinin yanı sıra ıslak zemin performansının çok etkileyici olduğunu vurguladı. Bunun yanı sıra, UltraGrip Performance, Auto Strassenverkehr Dergisi’nden de sürüş duyarlılığı, ıslak zemin performansı ve minimum sessizliği özellikleri ile birinciliği elde etti.

   İngiliz otomobil dergisi Auto Express de Alman meslektaşlarıyla aynı fikirde olduğunu belirterek yedi rakibin yer aldığı testte UltraGrip Performance’ı altın ödülü layık görerek, “bütünüyle mükemmel bir lastik” olarak nitelendirdi.

   Goodyear EMEA Tüketici Pazarı Direktörü Alexis Bortoluzzi; “Goodyear UltraGrip ailesinin testlerdeki başarıları bizi gururlandırıyor. Goodyear’ın, kış koşulları ne olursa olsun, sunduğu kısa frenleme sayesinde güvenli sürüş ve ıslak, buzlu ve karlı zeminlerde mükemmel yol tutuşu ile yüksek performans sağlayacağı hiç süphesiz. Bu test sonuçları, Goodyear’ın yol güvenliğini artırmak konusundaki kararlılığını vurguluyor” dedi.

 

UltraGrip Performance, En Yüksek Tüketici Beklentilerini Karşılıyor

   Goodyear’ın yeni kış lastiği UltraGrip Performance, mükemmel yol tutuşunun yanı sıra, karlı, buzlu ve çamurlu zeminlerde yüksek performans, gelişmiş lastik yüzeyi ve blok sertliği içeren yenilikçi SnowControl Teknolojisi sayesinde ise kısa frenleme ve iyileştirilmiş viraj performansı ile sürücülere tüm kış koşullarında mükemmel bir yol tutuşu ve sürüş performansı sunuyor.

   Hidrodinamik Kanallar ve Yeni Bileşik Formülü: Islak ve çamurlu zeminlerde daha iyi bir ıslak zemin performansı, çamurlu yollarda mükemmel çekiş, karlı zeminlerde ise %3 daha kısa fren performansı sağlıyor.

   Üniform Basınç Dağılımlı Kare Ayak İzi Şekli: Lastik ömrü boyunca kuru ve buzlu zeminlerde daha iyi bir performans sağlıyor.

   Diş Aşınma Göstergesi (TOP):  Sürücüye doğru aralıklarda lastiğini değiştirme imkânı sağlıyor ve bunun sonucunda lastik performansının tüm kış sürüş koşullarında korunmasına yardımcı oluyor.

   Lastik Donanımı: UltraGrip Performance, lastik çeşitliliği, orta büyüklükte ve büyük araçlar için tasarlanmış farklı büyüklükteki 38 çeşit binek araç lastiği seçeneğine sahiptir.

goodyear-ultragrip-serisi.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.