Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı 9. Kez Lojistikçilerle Buluşuyor

Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı 9. Kez Lojistikçilerle Buluşuyor

Lojistikçiler, Bu yıl 9.’su düzenlenen Uluslararası Lojistik Kampı’nda buluşacaklar.

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli seminer, teknik gezi, interaktif çalışma grubu gibi toplam 78 etkinlik gerçekleştirerek, konusunda uzman konuşmacılar ağırlayan ve birçok katılımcının kariyerlerine ve gelişimlerine katkı sağlayan Türkiye'nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü” Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel etkinliği olan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı bu yıl 9. kez düzenleniyor.

Lojistik sektörü uygulamalı olarak anlatıldı

2012 yılında lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin ve 500 kişi arasından seçilen 100 Türk 50 Yabancı olmak üzere toplam 150 kişinin katıldığı Lojistik Eğitim Kampı, sektörün önde gelen firmalarından İntra lojistikte dünya lideri Alman firması STILL GmBH, MARS Lojistik ve Turkish Cargo’nun desteği ile hazırlandı.3 farklı konseptle toplam 11 seminer ve 11 konuşmacının olduğu etkinlikte katılımcılar aynı zamanda MNG Airlines, Maersk Line, DHL, Ekol Lojistik ve Gökbora Lojistik gibi sektörün lider firmalarına yapılan 5 farklı teknik gezilerde lojistik sektörünü uygulamalı olarak görme şansı yakaladılar.

Katılımcılara pek çok katkı sağladı

Geçen seneki katılımcılar sabahları teoride edindikleri bilgileri çalışma gruplarında pratikte görebilme, gerçek bir lojistik tesisinde yapılan gerçek operasyonları detaylı olarak tanıma fırsatı buldular. Lojistik sektörünün trendlerini en yetkili ağızlarından öğrenme şansını yakaladılar. Sadece ulusal değil uluslararası pazardaki gelişmelerden haberdar oldular. Kendi sektörlerinde okuyan Avrupa'nın birçok yerinden gelen öğrencilerle tanışarak sektörün geleceği parlak kişileri ile network kurma şansı buldular ve profesyonel çevrelerini geliştirdiler.

Sektörün en önemli isimleri bu kampta olacak

3 gün seminer 1 gün teknik gezi şeklinde gerçekleşecek ve bu sene yüzde 100 İngilizce oturumların olacağı Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı'nın, toplamda 6 oturum ve 3 panel şeklinde olması hedefleniyor. Oturumları, çalışma gruplarıyla destekleyerek, katılımcıların daha interaktif biçimde eğitimlere katılmaları ve oturumların desteklenmesi hedeflenmekte. Adından da anlaşılacağı gibi eğitimin en ön planda olacağı ve tam anlamıyla eğitim kampı havasında geçecek organizasyonda sektörün en önemli isimleri eğitmen ve konuşmacı olarak katılacaktır. Geçtiğimiz sene 60’ı yabancı olmak üzere 150 katılımcısı olan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, 2013 yılında 100’ü yabancı olmak üzere 150 katılımcıyı hedefliyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.