Ulusoy 4 ilde 41 hat daha açarak büyümeye devam ediyor

Ulusoy 4 ilde 41 hat daha açarak büyümeye devam ediyor

Tatil sezonunun başlamasıyla Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı.

Karayolu yolcu taşımacılığının en köklü markalarından Ulusoy, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ulusoy, tatil dönemine yeni hatlarla birlikte giriyor. Trakya’dan İç Anadolu’ya, Ege’den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL’lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’ta seferlere başladı.

“Açılımımızı yeni hatlarla sürdüreceğiz”

Türkiye genelinde 550 bilet satış ofisi sayısını her geçen gün artırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Ulusoy Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, yaz sezonunun başladığı bu günlerde seyahat edeceklerin mağdur olmamaları açısından farklı şehirlerde de hat açtıklarını söyleyerek “Yaz sezonunun başladığı bugünlerde, tatilcileri ve sevdiklerine ulaşmak isteyenleri mağdur etmemek adına, yurt içindeki yatırımlarımızı Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’la sürdürme kararı aldık. Kısa sürede satış ofislerimizi kurduk ve Ulusoy ailesine yeni katılan 270 personelimizin eğitimlerini tamamladık. Bugün itibari ile Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop’tan yoğun seferlerimizle yolcularımız sevdiklerine yenilikçi hizmetlerimiz ve konforlu bir şekilde ulaşacak. Öte yandan önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yeni ofis, hat ve istihdam gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Yoğunluk oranımız yüzde 85’e ulaştı”

Sektördeki gelişmeler hakkında da bilgi veren İmran Okumuş, karayolu yolcu taşımacılığında son dönemdeki doluluk oranının yüzde 60-65’i geçmezken, Ulusoy yol ortalamasının yüzde 85’i bulduğunu vurgulayarak; “Trakya, Batı Karadeniz, İç Anadolu bölgelerinde yeniden yapılanmalara giderken, Ankara, Ege ve Karadeniz’de yüzde 95’lere ulaşan doluluk oranlarla hizmet veriyoruz. Yeni otobüslerimiz, satış ofislerimiz ve hatlarımızla kapasite sorununu da tamamen çözüyoruz. Her ne kadar Ramazan ayı döneminde yolcu talebinin düşeceğine dair görüş ve endişeler olsa da, Ramazan bereketinin farklı olduğunu düşünüyoruz. Ulusoy olarak 2013 yılı sonunda geçtiğimiz yılki 6 milyonluk rekorumuzu egale edip, 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

Kişiye özel seyahat keyfi

Sektörde öncü uygulamalara imza atan Ulusoy seferleri geniş ikram çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Sabah kahvaltısı ve boğaz sefası uygulaması ile yolculuklar esnasında zengin bir seçenek sunan Ulusoy, şeker ve tansiyon rahatsızlığı bulunan konukları için özel bir mönü uyguluyor. Tatlı ve tuzlu ürünlerin yanı sıra form ve light ikram çeşitliliği de bulunan Ulusoy’un kişiye özel televizyon, internet, müzik ve multimedya hizmetleri de yer alıyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.