Ulusoy, Filosuna 5 Adet Setra Comfortclass S 516 HD/2 Ekledi

Ulusoy, Filosuna 5 Adet Setra Comfortclass S 516 HD/2 Ekledi

Karayolu taşımacılığının lider markası Ulusoy, Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy’dan aldığı 5 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 otobüs ile birlikte, filosundaki araç sayısını 500 adede çıkardı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Ulusoy Genel Müdürü İmran Okumuş, Hassoy bayi sahibi Ali Osman Ulusoy, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, İkinci El Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, BusStore Kısım Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Finansman Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Tayfun Öneş ve Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Edinç katıldılar.

Setra ComfortClass’ın özellikleri

Setra’nın ComfortClass ailesinin yeni jenerasyonu 500 serisinin 13m ve 2 akslı versiyonu olan S 516 HD/2; Euro 6 motoru, aerodinamik tasarımı ve güçlendirilmiş karoserisiyle yarının özelliklerini bugünden bünyesinde barındırıyor. Mercedes-Benz tarafından geliştirilen 428 PS (315 kW) gücünde, EURO 6 normuna uygun, sıralı 6 silindirli motoruyla Setra kullanıcılarına benzersiz bir güç ve çekiş sunuyor. Euro 6 motor teknolojisindeki daha verimli yanmayla beraber araç daha az yakıt tüketiyor ve daha az emisyon üretiyor. Aracın yenilenen aerodinamik tasarımı, yüksek hızda otomatik olarak alçalan karoseri ve daha pek çok yenilik aracın yakıt tüketimini optimize ediyor. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.