Ulusoy Logistics, Yatırımlarına ve Yeni Müşteri Kazanımları Sürüyor

Ulusoy Logistics, Yatırımlarına ve Yeni Müşteri Kazanımları Sürüyor

Uzun yıllar Avrupa'nın tekstil sektörünün en büyük markalarına hizmet veren Ulusoy Logistics, tedarik zinciri ağını son dönemde ASOS ve DUNNES STORES ile genişleterek, sektördeki iddiasını sürdürüyor.

Ulusoy Logistics, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin en büyük internet mağazacılık firması olan "Asos" ve aynı zamanda İrlanda Merkezli; İngiltere, İrlanda ve İspanyada faaliyet gösteren en ünlü tekstil mağazacılık markalarından "Dunnes Stores" ile tedarik zinciri yönetimi için anlaşmaya vardı.

 

‘Ortak çalışmalarımız sürüyor’

İngiltere, ülke olarak tekstil mağazacılığı, markalaşma ve internet üzerinden satış konularında kendine ait markalarıyla son yıllarda öne çıkıyor diyen Ulusoy Logistics Group Genel Müdürü Ertunc Laçinel; ‘Biz de Ulusoy Logistics olarak Allportcargoservices ile 25 yıla varan işbirliğimiz süresince bu sektörde tedarik zinciri yönetimi konusunda ortak çalışmalar yapmaktayız’ dedi.

‘Sistem sayesinde süreç 7/24 takip edilebiliyor’

Laçinel sözlerini şöyle sürdürdü; ‘LIMA (Logistics Information Management ) ile uzun yıllar yaptığımız işbirliği sonucunda geliştirilen web tabanlı tedarik zinciri çözümü dünyanın birçok noktasındaki global markaların tercihi haline gelmiştir ‘ dedi. Bu sistemin kullanılması sayesinde lojistik süreçlerinin tamamının tek bir noktadan kontrol altına alındığını, internet bağlantısı olan her yerde 7 /24 online olarak izlenebildiği yönünde bilgi veren Laçinel, tüm taşıma tiplerinde ve gümrükleme yönetiminde ciddi oranlarda maliyet avantajının sağlandığına dikkat çekti.

‘Türk markalarının global pazarlarda rekabet gücünü arttırdık’

Ulusoy logistics olarak sadece araç ve tesis yatırımı yapmadıklarını belirten Laçinel, ‘sistemsel ve bilgi işlem altyapı ve buna bağlı AR-GE çalışmalarına yatırım yaparak diğer bilinen yabancı markalar gibi özellikle Türk markalarımızın da global pazarlarda, rekabet ve maliyet avantajlarını kullanmaları için bu sistemi Türk müşterilerimizin de hizmetine sunmaya başladık’ dedi. Laçinel konuşmasında şu ayrıntıya da yer verdi; ‘Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Uzakdoğuda ofis ağlarımız hızla gelişmekte, birçok yeni müşteri katılımı ile 2013 yılı ciromuz bir önceki yıla göre yüzde 25 artış göstermektedir’ 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.