Ulusoy-Varan, Brisa İle Profleet Anlaşması İmzaladı

Ulusoy-Varan, Brisa İle Profleet Anlaşması İmzaladı

25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Brisa, Sabancı Center’da Varan ile imzaladığı Profleet hizmet anlaşması kapsamında Ulusoy ile Varan’ın son teknoloji ürünü yeni otobüslerine Bridgestone R247II lastik tedarik edecek.

Filosunu İspanyol Irizar’ın en yeni teknolojiyle donatan ve 50 Irizar otobüsü filosuna katan Türkiye’de ilk defa tek seferde 58 yolcu taşımaya hazırlanan Ulusoy ve Varan, Brisa ile imzalanan anlaşma kapsamında Brisa’dan Bridgestone markalı R247II lastikleri kullanacak. Yılda 6 milyon yolcuya hizmet veren karayolu yolcu taşımacılığının iki köklü ismi Ulusoy ve Varan, aynı zamanda Brisa tarafından filolara yönelik olarak sunulan Profleet hizmetinden de faydalanacak.

Bridgestone’nun son teknoloji ürünü: R247 II

Bridgestone’un Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği otobüs lastiği R247’nin yeni nesil versiyonu olan R247II; ekonomik, çevreci ve güvenli olmasının yanı sıra, uzun ömürlü olmasıyla da dikkat çekiyor. R247II’nin özel sırt karışımı ve desen yapısı ıslak zemin performansını arttırırken, aynı zamanda uzun ömür ve düzenli aşınma performansı sunuyor. Geliştirilmiş karkas yapısıyla üstün kaplanabilirlik performansına sahip olan lastik, merkez kanallarında bulunan taş iticiler sayesinde, taş tutmadan kaynaklanabilecek olası hasarlara karşı da ekstra koruma vadediyor.

Filo yönetim çözümlerinin yeni adresi: Profleet

Brisa tarafından filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirmek amacıyla geliştirilen Profleet projesi kapsamında, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik bir ürün ve hizmetler bütünü sunuluyor. Söz konusu çözümlerle filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor. Derinlikli analiz ve yönlendirmeleriyle filoların büyümelerine katkı sağlayan Brisa; yük taşımadan dayanıklılık ve performansa, yakıt tasarrufundan kaplama ve yol yardımına kadar birçok farklı alanda ürün ve hizmet beklentisi içinde olan filoların operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine yardımcı oluyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.