Ulusoy ve Varan'dan Başbakan’ın müjdesine destek

Ulusoy ve Varan'dan Başbakan’ın müjdesine destek

Türkiye’nin yolcu taşımacılığı alanındaki köklü isimleri Ulusoy ve Varan’dan Başbakan Erdoğan’ın ulaşım müjdesine destek geldi.

Başta engelliler olmak üzere, refakatçileri, gaziler, şehit yakınları ve 65 yaş üstü yolcular, Mayıs 2013'e kadar Türkiye genelinde tüm seferlerde yüzde 30 indirimle seyahat edebilecek.

Geçtiğimiz yıl Varan'ı bünyesine katan Ulusoy Global Yatırımlar Holding’den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek geldi. Karayolu taşımacılığındaki 75 yıldır yaratıcı uygulamalarla dikkat çeken Ulusoy Global Yatırımlar Holding şirketlerinden Ulusoy ve Varan, Başbakan Erdoğan’ın Ak Parti Grup toplantısında açıkladığı şehit, gazi yakınları ile engelli ve yaşlılara yönelik ulaşım müjdesine katkıda bulunacak. Başta engelliler olmak üzere, refakatçileri, gaziler, şehit yakınları ve 65 yaş üstü yolcular, Mayıs 2013'e kadar Varan ve Ulusoy’la yüzde 30 indirimle seyahat edebilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal yardımlar konusunda önemli müjdeler verdiği AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Ulusoy ve Varan Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, “Her yıl bizimle seyahat eden milyonlarca yolcumuzun mutluluğu için farklı uygulamalar ve indirimler uyguluyoruz. Sayın Başbakanımızın dün verdiği toplu taşıma müjdesi bizleri de büyük ölçüde heyecanlandırdı ve Türkiye genelindeki seyahatlerde yapacağımız indirimlerle bu müjdeye destek vermek istedik. ULUSOY ve VARAN olarak gazilerimizi, şehit yakınlarımızı, engellilerimizi, refakatçilerini, 65 yaş üstü yolcularımızı Türkiye genelindeki tüm güzergahlarımızda, saat farkı olmaksızın yüzde 30 indirimle, yakınlarına güvenli bir şekilde ulaştırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız” dedi.

İmran Okumuş ayrıca hükümetin önümüzdeki süreçte hayata geçireceği sosyal politikalara da Ulusoy ve Varan olarak destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.