Ulusoy;"Nuhoğlu'nun Başkan olması fedakarlıktır"

Ulusoy;"Nuhoğlu'nun Başkan olması fedakarlıktır"

UND genel kurulu sonrası görüştüğümüz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, sektörün dünü ve bugününü değerlendirdi ve Çetin Nuhoğlu'nun yeniden UND Başkanı olmasını fedakarlık olarak nitelendirdi.

Kurulduğu 1970 yılından bu güne Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND'de olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Ali Osman Ulusoy 70'li ve 80'li yıllarda yaşanan problemlerin çözümünün daha zor olduğunu belirterek, bugün çok fazla problem yaşanmadığını ifade etti.

"Dünya'ya taşımacılığı biz öğrettik" diyen Ulusoy, yaşanan bu ilerlemenin sürdürülemediğini bu nedenle de şuan diğer birçok ülkenin taşımacılık faaliyetini Türkiye'den çok daha iyi yaptığını belirtti.


UND'nin moral anlamında çok iyi olmadığını ifade eden Ulusoy, sektörün birlik ve beraberliğe olan ihtiyacının altını çizerek, "Birlikten kuvvet doğar. Nakliyeciler birlik olup hükümetle olan ilişkilerini sağlamlaştırmalı ve sektörün sıkıntılarını daha iyi dile getirmeliler" şeklinde konuştu.


Çetin Nuhoğlu'nun yeniden UND Başkanı olmasına da değinen Ulusoy, "Çetin Nuhoğlu’nun bu dönem göreve talip olması bana göre fedakarlıktır" dedi ve önümüzdeki iki yıl da olumlu gelişmelerin yaşanacağına inandığını belirtti.


UND Deniz'in hisselerinin bir kısmının UN Ro-Ro'ya satılması konusunda ise Ulusoy, alınan bu kararın gelecekte UND ve UND Deniz'in zarar etmemesi bakımından doğru bir karar olduğunu ifade etti.

Nurcan GÜNEŞ 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum