UND, AULT ile mutabakat zaptı imzaladı

UND, AULT ile mutabakat zaptı imzaladı

Arap Karayolu Taşımacıları Birliği (AULT) ile Uluslar arası Nakliyeciler Derneği(UND) arasında mutabakat zaptı imzalandı.

15 farklı Arap Ligi ülkesinde 60 üye ile faaliyet gösteren Arap Karayolu Taşımacıları Birliği (Arap Union of Land Transport) ile UND arasında Türkiye ve bölge ülkeler arasında taşımacılık faaliyetlerini geliştirmek amacıyla mutabakat zaptı imzalandı.


1976 yılında Amman’da kurulan, 15 farklı Arap Ligi ülkesinde 60 üyesi ile faaliyet gösteren, Arap Ligi Ulaştırma Bakanları Konseyi’nde gözlemci statüsünde bulunan ve aynı zamanda Konsey’de alınan kararların uygulamaya geçirilmesini sağlayan bir birlik konumunda olan Arap Karayolu Taşımacıları Birliği (Arap Union of Land Transport) ile UND arasında yapılan görüşmelerde Orange Card sistemine taraf olunması ve Ürdün’den alınan geçiş ücretleri dâhil daha birçok konu görüşüldüğü belirtildi.


Ürdün’ün Başkenti Amman’da yapılan görüşmelerde UND adına toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Edip Bakımcı ve Üye Metin Dağlı yer aldı. www.tasimacilar.com 11.06.2012/10:36