UND - Bolu Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

UND - Bolu Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği 2 Şubat tarihinde Bolu Çalışma Grubu Toplantısı gerçekleştirdi. Aktif katılımın önemi vurgulanan toplantıda yaşanan problemler konuşuldu ve yeni dönem çalışma grubu oluşturuldu.

UND Bolu Temsilciliği Ofisinde yapılan toplantıya Martı Trans adına Fethi Çapar, Bolu Güneş firması adına Metin Çapar, Alibey Nakliyat adına İbrahim Kaya, Semih Lojistik adına Güngör Bulut, KAy-Naş nakliyat adına Hayati Tasalıoğlu, Bolu Beyi firması adına Ömer Gülen, Çağ Nakliyat firması adına Aydın Ataş, Hasanoğulları firması adına Orhan İşçi, Bolkar firması adına Aydın Perçin, Kartal Nakliyat firması adına Fatih Tut, Hitit firması adına Fatih Hitit, Köroğlu firması adına İbrahim Çelikbaş, Trans Arcan firması adına Çetin Göder, Abant firması adına Vahit Tekin, Kökez firması adına Yılmaz Bakırcı, Trans 14 firması adına Turgut Türk ve Çakırcı firması adına Burak Altundağlı katıldı.

Toplantıda; Konu ve Güzergah çalışma gruplarına üyelerin aktif katılımların önemi vurgulanırken, Maribor-Wels Ro-La hattında yaşanan problemler, Gümrüksüz Akaryakıt, Trafik Sigortaları ve Kazakistan Geçiş Belgeleri konularının da detaylı olarak görüşüldüğü belirtildi.

Ayrıca toplantıda yeni dönem Bolu Çalışma Grubu Başkanı ve Başkan Yardımcısı da seçildi. Çalışma Grubu Başkanı İbrahim Kaya olurken, Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı ise Selçuk Hitit oldu. Üyeler ise şöyle; Fethi Çapar, Ömer Gülen, Orhan İşçi, Ramazan Yıldırım. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.