UND Çalışma Grupları Yeniden Yapılanıyor

UND Çalışma Grupları Yeniden Yapılanıyor

Uluslararası Nakliyeciler Derneği çalışma gruplarının yeniden yapılandığını belirterek, üyelerin çalışmak istedikleri üç grubu en geç 5 Şubat 2013 tarihine kadar belirtmelerini istedi.

Üyelerin Güzergah ve konu başlıklı çalışma gruplarından üç tanesini seçerek UND’ye bildirmesi istenirken, mevcut çalışma grubu üyelerinin de bulundukları çalışma grubunu işaretlemeleri istendi.

Konu ile ilgili olarak UND’den yapılan açıklama şu şekilde,

UND’yi diğer Dernekler arasında örnek alınacak konuma getiren en önemli gücü “katılımcı ve şeffaf yönetim” niteliğine sahip olmasıdır. UND üyelerinin doğrudan yönetime katılması ile oluşan Çalışma Grupları bu gücü oluşturan en önemli faktördür. Farklı üye firmalardan gönüllü kişilerin hem kendileri hem de sektörün geneli yararına çözüm ürettiği bu gruplar UND yönetiminin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Uluslararası Karayolu Taşımacılığı’nın bugünü ve geleceği için yapmış olduğumuz çalışmaların etkinliğinin, sektörün menfaatine olacak şekilde arttırılması amacıyla, söz konusu Çalışma Gruplarının yeniden oluşturulması ve çalışmalarına Üyelerimizden katılımın arttırılması planlanmaktadır.

Bu çerçevede aşağıda bulunan güzergâh ve konu çalışma gruplarından yer almak istediğiniz öncelikli ilk üç grubu belirterek, en geç 5 Şubat 2013 tarihi mesai bitimine kadar iletilmesini rica ederiz.

Üyelerin tercih edebilecekleri Çalışma Grupları şöyle;

Konu Çalışma Grupları:

Gümrük ve Antrepo Çalışma Grubu (İstanbul)
Karayolu Taşıma Mevzuatı ve Yabancı Araçlar Çalışma Grubu (İstanbul)
Tehlikeli Madde Taşımacılığı (ADR)
Çalışma Grubu (İstanbul)
Özel Yükler Çalışma Grubu (Proje Taşımacılığı) (İstanbul)
Geçiş Belgeleri ve UBAK Çalışma Grubu (İstanbul)
İntermodal Çalışma Grubu (Ro-Ro / Ro-La / Konteyner taşımacılığı) (İstanbul)
Eğitim Çalışma Grubu (İstanbul)

Güzergah Çalışma Grupları:

Rusya-Kazakistan-BDT Ülkeleri Çalışma Grubu (Istanbul)
Doğu Avrupa Çalışma Grubu (Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Karadağ, Bosna Hersek, Sırbistan, Hırvatistan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Çek, Polonya, Litvanya, Letonya, Estonya, Finlandiya) (İstanbul)
Batı Avrupa Çalışma Grubu (Slovenya, İtalya, Avusturya, İsviçre, Almanya, Fransa, İspanya, Portekiz, Benelüks, İngiltere, İrlanda, Danimarka, Norveç, İsveç) (İstanbul)
İran-Irak- Afganistan-Türk Cumhuriyetleri Çalışma Grubu (Mersin)
Ortadoğu Çalışma Grubu (Hatay)
Gürcistan-Azerbaycan Çalışma Grubu (Trabzon) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.