UND Genel Kurulu yaklaşırken Hopa’lı nakliyeciler “bizde varız” dediler

UND Genel Kurulu yaklaşırken Hopa’lı nakliyeciler “bizde varız” dediler

UND Genel Kuruluna az bir süre kala başkanlık yarışı devam ederken, Hopa’lı nakliyecilerde sorunlara çözüm üretecek bir yönetim oluşmasını istediler.

UND Genel Kuruluna az bir süre kala başkanlık yarışı devam ederken, nakliyecilerin sıkıntıları da aynı hızla sürüyor. Başkan adayları başkanlık koltuğuna oturmak için yarışırken, nakliyeciler ise sorunlarını en iyi şekilde çözecek başkanı bulma umudunda.

Türkiye Nakliye sektörü içinde önemli bir ağırlığı bulunan Hopa’lı Nakliyecilerde, yaklaşan genel kurul öncesi bir araya gelerek gelişmeleri değerlendirdiler.

Hopa Titanik Restaurant salonunda gerçekleşen toplantıya Hopa TSO Başkanı Engin Koyuncu, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya, Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Küçükali ve Nakliye firmaları sahipleri ve temsilcileri katıldılar.

Toplantıda konuşan Hopa TSO Başkanı yaklaşan UND genel kurulunda mevcut başkan UND Başkanı R. Engin Özmen ve eski UND başkanı Çetin Nuhoğlu’nun aday olduklarını ifade ederek “Bizler bugün burada ortak hareket noktası yakalayarak UND genel kurulunda bizi temsil edecek adaya oy kullanılması ve her iki adaydan da kim seçimi kazanırsa kazansın Hopa’da UND temsilciliğinin açılmasının sözünü almak istiyoruz. Hopa Nakliye sektörü UND içinde her zaman dik duruşu ile adından hep söz ettirmiştir. Biz şimdi bunu fiiliyata dökülmesini, yönetim bazında temsil edilmesini istiyoruz. Bu konuda fikir alış verişinde bulunmak için burada toplandık” dedi.

"Üvey evlat gibi görüldük"

Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya’da bugüne kadar Hopa'nın Nakliye sektöründe hep üvey evlat gibi görüldüğünü ifade ederek “Bundan sonra Hopa Nakliye sektörünün UND içerisinde ağırlıkla temsil edilmesini istiyoruz ve bu konuda Hopa Nakliye sektörü temsilcilerinin genel kurul öncesi girişimlerde bulunarak UND yönetimi veya meclislerinde temsilci sokmasını ısrarla talep edelim” şeklinde düşüncesini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından UND genel kurulu öncesi çeşitli görüşmeler yapılması, yönetime Hopa nakliye sektörünü temsilen bir kişinin sokulması ve Hopa’ya resmi UND Temsilciliğinin açılmasının talep edilmesi noktasında ortak görüşe varılarak toplantı sona erdi.

Hayati Akbaş 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.