UND icra Kurulu Başkanı Fatih Şener oldu

UND icra Kurulu Başkanı Fatih Şener oldu

Mine Kaya’nın 2012 yılında Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)’den ayrılması üzerine İcra Kurulu Başkanlığı görevine 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle Fatih Şener getirildi.

Fatih Şener Kimdir?

İşletme eğitimi sonrasında profesyonel çalışma hayatına otomotiv yan sanayinde başlayan Fatih Şener, askerlik görevi ardından Türkiye Kalite Derneği’nde (KalDer) göreve başladı. Bu görevini 1998 yılına dek profesyonel olarak, 1998-2009 yılları arasında gönüllü İcra Kurulu Üyesi olarak sürdürdü. Eş zamanlı olarak 1988 yılında kurduğu Pozitif Danışmanlık Ltd. ile özel şirketlere ISO 9000, ISO 14000 konularında danışmanlık yaptı, eğitimler verdi.

Aynı dönemde özel sektör dışında ülkemizin tüm bölgelerinde ve Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gümrük Müsteşarlığı, Emniyet Teşkilatı gibi birçok kamu biriminde, "verimlilik-kalite", yönetim becerilerinin geliştirilmesi ve vatandaşa sunulan hizmet kalitesine yönelik eğitimler verdi.

2001 yılı Şubat ayında UND’de göreve başlayan Şener, UND’nin yeniden yapılanma sürecinde İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak yönetim sistemini kuran ekibin liderliğini yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda UND, 2002 yılında ISO 9001 Belgesi alan ilk ve 2004 yılında ise, Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Sivil Toplum Kuruluşu oldu. UND’deki görevine ara vererek yüksek lisans için İngiltere’ye giden Şener, “İş Etiği - Business Ethics” konulu tez çalışmasını yaparken, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TBCCI) danışmanlık görevine (2004-2005) getirildi.

Türkiye’ye dönen Şener, 2005-2006 yılları arasında UND’de İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Daha sonra başladığı Yönetim Danışmanlığı faaliyetleri yanında ilki 2005 ve 2007 yılında iki kez seçildiği TBCCI yönetim kurulu üyeliğini 2009 yılına dek sürdürdü. Şener, halen İzmit Belediyesi Başkan Danışmanı’dır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum