UND, Üyeleriyle İftarda Biraraya Geldi,

UND, Üyeleriyle İftarda Biraraya Geldi,

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yılda büyük bir katılımla İstanbul Yeşilköy Polat Renaissance Hotel’de yapıldı.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, iftar programı öncesi yemeğe katılan herkesle yakından ilgilendi.

İftar sonrası TIR Şoförü Mehmet Soysal’ın Avrupa ile verdiği vize mücadelesinin anlatıldığı “Aç Kapıyı Bezirgânbaşı” belgeselinin ikinci bölümü gösterimi yapıldı.

Belgeselin izlenmesinin ardından bir konuşma yapan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İhracatın yüzde 40’ını Avrupa ile yaptıklarını ancak engellerle uğraştıklarını vurguladı. Avrupa’da 7 dava açtıklarını belirten Nuhoğlu “Ortak Pazar, ortak ticaret dedik. Avrupa’da mallarımız serbestçe dolaşacak dedik. İhracatımızın yüzde 40’ını Avrupa ile yapıyoruz ama nedense bu konuda engellerle karşılaşıyoruz. Haklı mücadelemizi sürdürürken biraz yorulacağız ama mücadelemiz sürecektir” dedi.


Nuhoğlu, UND’nin haklı mücadelesinde yalnız kalmadığını belirterek  “İlk kez UND, lojistik platformun üyesi olarak kabul edildi. Artık mücadelelerimizde de yalnız bırakılmıyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı en az bizim kadar sorunlarımızı sahipleniyor” dedi.

En İyi Şoförler Birarada!

Dünyanın dört bir yanında sektörümüzü başarıyla temsil ederek, gurur kaynağımız olan 66 sürücü IRU 2014 Onur Nişanlarını aldı. 66 sürücüden biri olan Nihat İmirzi Yılın Sürücüsü Ödülü’nün sahibi oldu. 


Yıllarını TIR şoförlüğüne adamış, yaz kış demeden, yollarda kazasız belasız seyrederek, Türk ürünlerinin dünya pazarlarına dağıtımında en önemli görevi üstlenmiş olan 66 sürücümüz, IRU 2014 Sürücü Onur Nişanı’nın sahibi oldu. Sürücüler UND İftar yemeğinde düzenlenen türenle tören ile Onur Nişanlarını aldı.

66 şoför arasından belli kriterler değerlendirilerek seçilen UND-IRU Yılın Sürücüsü’nü de törende ödülünü kucakladı.

Son 20 yılda 3 milyonu uluslararası yollarda olmak üzere 4 milyon kilometre yol kat etmiş olan sürücü NİHAT İMİRZİ,  Bridgestone sponsorluğunda verilen 2 bin 500 TL’lik “Yılın Sürücüsü” ödülünün sahibi oldu.

Sürücü ödül töreninin açılışını yapan Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) Ortadoğu Daimi Temsilcisi Haydar Özkan, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği’nin 100’den fazla ülkede üyesi bulunan bir meslek örgütü olduğunu vurgulayarak ödül alan şoförlere başarı diledi.

 

1125965310153469323222566120120010o-20150629150029.jpg

 

etin_nuhoglu-20150629150103.jpg

 

toplu3-20150629145951.jpg

 

untitled-1-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.