UND ve Okan Üniversitesi İşbirliği ile Sektöre Özel Yüksek Lisans Programı

UND ve Okan Üniversitesi İşbirliği ile Sektöre Özel Yüksek Lisans Programı

Okan Üniversitesi ile UND arasında UND Üyesi firma çalışanlarına yönelik ”Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı” İşbirliği Protokolü imzalandı.

Okan Üniversitesi ile UND arasında imzalanan protokol’e göre UND üyeleri, Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'ndeki Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı'ndan indirimli yararlanacak.

Uluslararası Nakliyeciler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Okan Üniversitesi ile UND arasında UND Üyesi firma çalışanlarına yönelik ”Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı” İşbirliği Protokolü UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ile Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Targan Ünal tarafından imzalandı.


Yüksek lisans programı sektöre dönük derslerden oluşuyor


Söz konusu açıklamaya göre, Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Okan Üniversitesi ile imzaladığı anlaşma kapsamında UND üyeleri, Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ndeki Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı'ndan indirimli yararlanabilecek. Konuyla ilgili UND yetkilileri şu bilgileri verdiler: ‘öğrenilenleri hem desteklemek hem de makro düzeyde bakış açısı oluşturmak amacıyla zengin içerik ve alanında yetkin öğretim görevlileri ile oluşturulan Yüksek Lisans Programı, Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim ve Stok Yönetimi, Lojistikte Planlama ve Modelleme, Lojistikte Bilişim Sistemleri, Taşımacılık Yönetimi, Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetim Stratejileri ve Lojistik Yönetimi gibi ana derslerden oluşacak’ dendi.

UND üyelerine özel indirim


Okan Üniversitesi ve UND arasında imzalanan protokole göre, UND üyesi firma çalışanları Yüksek Lisans Programı için çok özel indirimlerden de faydalanabilecek.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.