UND'de takograf eğitimi veriliyor

UND'de takograf eğitimi veriliyor

Milyonlarca Euro ceza ödemek durumunda kalınan takograf ihlallerinin azaltılması amacıyla 13 Aralık 2016 Salı günü UND eğitim merkezinde gerçekleştirilen eğitime yoğun ilgi vardı.

Takograf eğitmeni Bilal Yeşil'in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde; sürücülerimizin öncelikle kendi can güvenliklerini düşünerek kurallara riayet etmeleri, maniplasyonlardan kaçınmaları, taşınan malların ve kullanılan araçların kazasız bir yolculuk sonrası adrese varabilmelerinin öncelikli şartı kurallara uymaktır. Firma sahiplerimizin de başta prim (performans) baskısıyla hataya sebebiyet vermemeleri gerektiği, filonun verimli bir şekilde çalıştırılmasının iyi bir hesap kitap işi olduğu vurgusu yoğun bir şekilde ifade edildi.

Eğitimde ayrıca, AETR sözleşmesi ile son değişikliklerle yürürlükte olan sözleşmenin karşılaştırılması, takograf kayıtlarının ibraz zorunluluğu, günlük, haftalık, aylık araç kullanma süreleri, kayıtların saklama süreleri, dinlenme ve sürüş zamanlarındaki yeni değişiklikler, verilerin depolanması ve kart bilgilerinin geriye dönük sorgu süresi gibi bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.
 
Eğitime, Greeneks’den Selim Yungül ve Gökhan Baytok, Dota Lojistik’den Ergün Gengönül ve Osman Öztürk, Vega Lojistik’den Hasan Cahit Bakan ve Tuğçe Dağıstan, Mars Lojistik’den Zeynel Alsancak, Ali Yaşar ve Barış Dişbudak, Plastnak’dan Battal Özçelik ve Haluk Alpin, BKM Lojistik’den Hüseyin Öztürk, Baysallar A.Ş.’den Erol Çam, Seray Taşımacılık’dan Özkan Sönmez, Fevzi Gandur’dan Özkan Bilgiç ve Yılmazlar Taşımacılık’dan Meltem Özden katılım sağladı.

 

takograf.jpg

bilal-yesil.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.