UND’nin Hatay’daki acı kaybı

UND’nin Hatay’daki acı kaybı

Türkiye’yi derinden etkileyen Reyhalı’daki elim saldırıda UND üyesi firma sahipleri ve aileleri de hayatlarını kaybetti.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan bombalı saldırı da UND üyeleri de yaşamlarını yitirdi. Bölgenin önemli nakliye firmalarından Mehmet Selim Nakliyat, Hacıoğlu Nakliyat, Yellizler Nakliyat ve Öznaimoğlu Nakliyat sahipler ve aileleri hayatını kaybetti.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyesi Üyelerimizden Trans Mehmet Selim Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Arslan, Hacıoğlu Nakliyatın sahibi Mehmet Hacıoğlu’nun kuzeni ve şirket çalışanı Mehmet ali Şanlıoğlu, Yellizler Nakliyat sahibi İbrahim Yelliz’in oğlu Murat Yelliz ile Öznaimoğlu Nakliyat sahibi Mehmet Rıza Ceyhan’ın oğlu Ahmet Ceyhan, Reyhanlı’da yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybetti.

Bombalı saldırı ve yaşanan kayıplarla ilgili olarak açıklama yapan UND yönetimi saldırıyı kınayarak şu açıklamada bulundu: “Ülkemiz ve sektörümüz için büyük öneme sahip olan Antakya Reyhanlı bölgesinde yapılan bu saldırı milletimizin ve bölgenin huzurunu hedef almaktadır. Uluslararası Nakliyeciler Dermeği olarak ülkemizin huzuru ve gelişmesini hedef alan bu tür saldırıların amacına ulaşamayacağına olan inancımızı bir kez daha ifade ederek, saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.” 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.