UPS Avrupa’nın Freight Forwarding başkan yardımcılığına Jens Poggensee getirildi

UPS Avrupa’nın Freight Forwarding başkan yardımcılığına Jens Poggensee getirildi

UPS Avrupa’nın Freight Forwarding biriminde görevli Terry Sambrook’un emekliye ayrılmasının ardından yine UPS’de görevli Jens Poggensee başkan yardımcılığı görevine getirildi.

32 yıldır taşımacılık sektörünün çeşitli birimlerinde görevini sürdüren Jens Poggensee UPS Avrupa’nın Freight Forwarding birimine başkan yardımcısı olarak atandı.

UPS, 32 yıldır taşımacılık sektöründe yer alan Jens Poggensee’nin UPS Avrupa’nın Freight Forwarding biriminde başkan yardımcısı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Yeni pozisyonunda Poggensee, şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 120’nin üzerindeki ülke ve bölgesinde freight forwarding hizmetlerinin stratejisi, performansı ve gelir artışından sorumlu olacak. Poggensee, UPS Avrupa Başkanı Cindy Miller’a rapor verecek.

Jens Poggensee hakkında

Almanya Hamburg’lu olan 51 yaşındaki Poggensee, taşımacılık sektöründeki kariyerine 1981 yılında başladı ve Menlo Worldwide Forwarding şirketinin satın alınmasıyla birlikte 2004 yılında UPS’ye katıldı. Bu tarihten beri ulusal ve bölgesel seviyede operasyon, satış ve pazarlama alanlarında çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundu. Bu atama ile UPS’in Brüksel, Belçika’da yer alan bölge merkezinde görev yapmaya başlayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.