UPS Kargo Türkiye müşteri memnuniyetinde ödül aldı

UPS Kargo Türkiye müşteri memnuniyetinde ödül aldı

Türkiye'de lojistik sektöründe en iyi müşteri deneyimini sunarak, üst üste 3. yıl, Türkiye'nin en büyük müşteri geri bildirim platformu olan sikayetvar.com tarafından verilen Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.

Ödül, 8 Mart'ta Ankara'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde düzenlenen bir törenle verildi. UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "İşletmeler, özellikle de mikro ve küçük işletmeler, büyümelerine yardımcı olmak için güvenilir ortaklara ihtiyaç duyuyor. Türkiye'de şirketlere büyüme ve ihracat fırsatlarından faydalanma araçlarını sunarken, mükemmel bir müşteri deneyimi sağlamak bizim için öncelikli bir konu. Şikayetvar.com'un Mükemmel  Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü'nü üçüncü kez kazanmış olmamız, çabalarımızın işe yaradığının bir göstergesi. Müşterilerimizi dinlemeye ve akıllı küresel lojistik ağımızı kullanarak işlerini geliştirmelerine yardımcı olmaya devam edeceğiz.”

Şikayetvar.com'un Mükemmel Müşteri Deneyimi Ödüllerinin kazananlarını seçerken kullandığı kriterler arasında platformdaki geri bildirimlere yansıyan müşteri memnuniyeti, müşteri geri bildirimlerine verilen yanıtların hızı, müşterilerden gelen teşekkür notları ve bir tüketici deneyim puanlama anketi bulunmaktadır.

Dünyanın en iyi bilinen markalarından biri olan UPS, dünya çapında 220'den fazla ülkede ve bölgede faaliyet göstermekte ve son yıllarda küresel ticaretin etkinleştirilmesinde genişleyen rolü sayesinde geniş kitlelerce tanınmaktadır. UPS, 2019 Fortune dergisi tarafından Dünyanın En Beğenilen Şirketleri sıralamasında teslimat sektöründe birinci sırada yer almıştır, bunun yanında, en iyi kuryelere ve sektördeki en iyi hizmetlere sahip olduğundan birden fazla üçüncü taraf anket grubu tarafından yapılan sıralamalarda üst sıralarda yer almaktadır.

ups-turkiye-2019-odul.jpg

 UPS Türkiye Genel Müdürü Burak Kılıç

burak-kilic.jpg

 

ups-sikayetvar.com-odul.jpg

 

ups-ankara-odul-toreni.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.