UPS, Macar sağlık hizmetleri lojistik şirketi CEMELOG’u satın alıyor

UPS, Macar sağlık hizmetleri lojistik şirketi CEMELOG’u satın alıyor

UPS, Macaristan'da bulunan farmasötik lojistik şirketi CEMELOG Zrt’yi devam eden global büyüme ve yatırım stratejisinin parçası olarak satın alacağını duyurdu.

Gerçekleşecek olan satın almanın, Orta ve Doğu Avrupa’nın giderek daha da önem kazanan pazarlarında farmasötik, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz sektörlerindeki müşterilerine kapsamlı ve uygun hizmetlerin sunulmasına olanak tanıyarak, UPS’nin sağlık bakım alanında Avrupa’daki erişimini ve uzmanlığını daha da güçlendiriyor.

Şirket politikası nedeniyle UPS, olağan kapanış koşullarına tabi olarak işlemin 2013 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanmasını bekleyerek anlaşmanın şartlarını henüz açıklamadı.

Budapeşte'nin dışında yer alan CEMELOG, on dört yıldır Orta ve Doğu Avrupa'daki müşterilere özel sağlık hizmetleri lojistik çözümleri sunuyor. Güçlü bir bölgesel ağ, gelişmiş depo yönetim sistemleri, üstün kalite güvence hizmetleri ve deneyimli bir işgücü ile desteklenen şirket, sağlık hizmetleri müşterilerinin tedarik zinciri verimliliklerini en üst seviyeye çıkartmalarına, ruhsatlandırma gereksinimlerini karşılamalarına ve ürünleri güvenilir ve güvenli bir şekilde teslim etmelerine yardımcı oluyor. CEMELOG'un müşterileri arasında, dünyanın en çok tanınmış sağlık hizmeti markalarından bazıları da yer alıyor. Bu satın alma neticesinde UPS, mevcut Avrupa ağına yaklaşık 24 bin metrekarelik sağlık hizmetleri dağıtım alanından oluşan üç ilave tesise sahip olacak.

"Bu satın alma, iş birimlerimizde uygulanmakta olan büyüme stratejimizin devamı ve UPS'nin global ağını destekleyen müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmamızı sağlayacak” diyen UPS Başkanı ve CEO'su Scott Davis, önemli coğrafi konumdaki sağlık hizmetlerinin şirketlerinin gereksinimlerini karşılamak adına iyi bir konuma yerleştirdiğini hatırlatarak “ şirketler verimlilikleri artırmanın bir yolu olarak lojistik operasyonlarını bölgeselleştirmek için çaba harcıyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.