Utikad'ın başkan adayı Ayşem Ulusoy

Utikad'ın başkan adayı Ayşem Ulusoy

2 yıldır Yönetim Kurulu Üyesi ve Karayolu Çalışma Grubu Başkanı olarak görev alan Ayşem Ulusoy ekibiyle birlikte başkanlığa aday.

Yeni bir yıla hazırlanırken yeni bir heyecan içindeyiz. Lojistik sektörümüzün performans noktası olan UTİKAD’ın 38. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yönetime talibiz. Mevcut Yönetim Kurulu’nda yer aldığım ve aynı zamanda Karayolu Çalışma Grubu Başkanlığı’nı sürdürdüğüm için Derneğimizin her sene artarak devam eden başarısının sırrının ‘Önce UTİKAD, Önce sektör, Önce Türkiye’ anlayışı olduğunu biliyorum.

UTİKAD’da biz hiçbir projeyi sonlandırmadan rafa kaldırmadık. Önceki Yönetim Kurulları’nın başlattığı projeler her zaman katlanarak büyüdü ve gelişti, sektöre fayda sağlayacak noktalara ulaştı. Önce UTİKAD Ekibi olarak önümüzdeki dönemde de bu geleneği sürdürmeyi hedefliyoruz. Her seçimde olduğu gibi Yönetim Kurulu listemizde yakından tanıdığınız Barış Dillioğlu, Cihan Yusufi, Cihan Özkal, Emre Eldener, Mehmet Özal ve Serkan Eren’in yanı sıra Arkın Obdan, İsmail Tekin, Serdar Ayırtman ve Sibel Gültekin Karagöz gibi taze kanlar bulunuyor.

 UTİKAD’ın devralıp sürdüreceğimiz projelerini ve özenle hazırladığımız yeni dönem projelerimizi www.onceutikad.org web sitemizde sizin değerlendirmenize sunduk.

 

Ayşem Ulusoy UTİKAD’a nasıl bir yenilik getirecek?

SOSYAL İNOVASYON

Sektörümüz ve içinde bulunduğumuz toplumla sosyal inovasyonumuzu arttıracak projeleri planlamak ve hayata geçirmek, hedeflerimizden biri olacak. Mesleki konularımızın yanı sıra lojistikle kesişen sosyal meselelere daha etkili, verimli, sürdürülebilir ve adil olan yenilikçi çözümler arayacağız. Bu çözümlerle yaratılan değerin özel kişilerden ziyade toplumun geneline ulaşmasını sağlamaya çalışacağız.

MENTÖR&MENTEE UYGULAMASI

Mentör-Mentee Uygulaması ile arttığı gözlemlenen kurumsal verimliliğin sektörümüze yayılmasını sağlamak için UTİKAD çatısı altında Mentör-Mentee uygulamasını projelendireceğiz. Sektörümüzün duayen isimlerinin genç meslektaşlarımıza yol göstereceği bir yapı kuracağız.

FARKLI DİSİPLİNLERDEN İNSAN KAYNAĞI

İnsan kaynaklarının hem mevcut durumda hem de gelecekte sektörümüzün kanayan yarası olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda dijitalleşme ile birlikte sektörümüzün bilişim, mühendislik gibi disiplinlerden de eleman ihtiyacı olduğunu öngörüyoruz. Bu noktada üniversitelerin kariyer odaklı birimleriyle daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz.

 

Ayşem Ulusoy kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğan Ayşem Ulusoy 1995 yılında Bilkent Üniversitesi İnsani Bilimler Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. 1995’te Türksped Uluslararası Nakliyat Tic. A.Ş. firmasında Kombine Taşımacılık departmanında iş hayatına başlamıştır. 2002 yılından beri aile şirketleri ATC Grup Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi'nde Genel Müdürlük görevi yapmaktadır. 5 yıl süren psikodrama eğitimini tamamlamıştır, şu anda aktif olarak heykel sanatı ile uğraşmaktadır. 
 
UTİKAD’ı temsilen Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi’nde görev alan Ayşem Ulusoy, halen aşağıdaki görevleri sürdürmektedir:

UTİKAD Yönetim Kurulu üyesi,
UTIKAD Karayolu Çalışma Grubu Başkanlığı
FIATA Karayolu Çalışma Grubu Üyesi,
CLECAT Karayolu Çalışma Grubu Üyesi

Ayşem Ulusoy, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

 

aysem-ulusoy-utikad.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.