Uygulanacak olan kış yönetmeliği lastik sektörünü harekete geçirdi

Uygulanacak olan kış yönetmeliği lastik sektörünü harekete geçirdi

Türkiye’de lastik sektörünün denince akla ilk gelen firmalardan biri olan Brisa, M+S markalaması ile dört mevsim üstün yol tutuş ve fren performansı vaad ediyor.

Şehir içi otobüs kullanıcıları için son teknolojiyle tasarladığı Lassa Energia 100S lastiğiyle 275/70R22.5 ebadında kullanıcılara bekledikleri sağlamlığı ve konforu sunarken, sahip olduğu M+S markalaması ile dört mevsim üstün yol tutuş ve fren performansı ile ilgi çekiyor.

Avrupa Kalite ödülünü kazanan şirket

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biri olan Bridgestone ile Sabancı Holding’in ortak kuruluşu olan Brisa’nın kökleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atıldı. Brisa, iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Türk şirketi oldu.

Lassa otobüs kullanıcıları için düşük maliyet sağlıyor

Bu yıl 25. yılını kutlayan Brisa, şehir içi otobüs sürücüleri için de önemi gittikçe artan 275/70R22.5 ebadında özel bir ürün geliştirdi. Sağlamlık ve konforu buluşturan Lassa Energia 100S, aynı zamanda dayanıklı karkas yapısı sayesinde yüksek kaplanabilirlik özelliği sunuyor. Bu sayede sadece ilk ömründe değil, kaplama ile sonraki ömürlerinde de kullanılabilen Lassa Energia 100S, şehiriçi otobüs kullanıcılarına kilometre başına en düşük maliyeti sağlıyor.

Lastikler kış yönetmeliğine uygun

Kış lastiği yönetmeliğine uygun olarak geliştirilen Lassa Energia 100S, lastikten dört mevsim beklenen performansın alınabileceğinin garantisi olan Mud+Snow (M+S) markalamasıyla pazara sunuldu. M+S işareti, lastiklerin kış koşullarında normal lastiklere göre daha iyi yol tutuş ve fren performansı göstereceğini ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.