Uzun Ömür Testlerinin Tek Galibi, Lassa Impetus Revo Oldu

Uzun Ömür Testlerinin Tek Galibi, Lassa Impetus Revo Oldu

Lassa Impetus Revo, Alman bağımsız test kuruluşu TÜV SÜD tarafından gerçekleştirilen Sağlamlık Testi’nde rakiplerini geride bırakarak en başarılı lastik seçildi.

Bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türkiye lastik pazarı lideri Brisa tarafından üretilen Lassa markalı lastiklerin sağlamlık ve uzun ömür performansı, Alman bağımsız test kuruluşu TÜV SÜD tarafından gerçekleştirilen testlerde üstün başarı gösterdi.

60’dan fazla ülkede tercih ediliyor

Araç sahiplerine dengeli ürünler sunma hedefinde olan Brisa, Lassa markasıyla “Türkiye’deki yol koşullarına uygunluk, ekonomi, konfor ve sağlamlık” performans kriterlerine odaklanıyor. Lassa’nın en popüler ürünlerinden biri olan, sağlamlığı ve uzun ömrü ile 60’ın üzerinde ülkede araç kullanıcılarına tasarruf olanağı sunan Impetus Revo’nun başarısı da bu geliştirme ve üretim anlayışının bir sonucu olarak ortaya çıkan bir ürün olarak kullanıcı ile buluştu.

Impetus Revo testlerde rakiplerine fark attı

Impetus Revo, Amerikalı, Avrupalı, Uzakdoğulu ve yerli rakipleri ile girdiği “TÜV SÜD Automotive GmbH 2012 yılı Sağlamlık Testi”ni birincilikle tamamlayarak, en yakın rakibinden yüzde 21 daha iyi bir performans sergiledi. Impetus Revo, 2012 Brisa Saha Mühendisliği Ömür Testi’nde de ilk sıraya yer alarak rakipleri ile arasındaki farkı bir kez daha gözler önüne serdi.

En konforlu sürüş deneyimi

Lassa'nın konfor segmentindeki lastiği olan Impetus Revo, orta sınıf sedanlardan üst sınıf konforlu otomobillere kadar oldukça geniş bir araç parkında kullanılıyor. Üstün kalite, benzersiz sürüş konforu ve mutlak araç hâkimiyeti beklentisi içinde olan araç kullanıcılarına hitap eden Impetus Revo, sahip olduğu son teknoloji ürünü donanımla hem ıslak hem kuru zeminde geliştirilmiş yol tutuşuyla dikkat çekiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.