Varnak Nakliyat Ford Cargo 1838T Çekicileri Seçti

Varnak Nakliyat Ford Cargo 1838T Çekicileri Seçti

Varnak Nakliyat, araç filosunu 7 adet Ford Cargo 1838T 4x2 çekiciyle güçlendirdi. Gülcüler, düzenlenen törende ‘rekabet gücümüzü arttıracak” dedi.

Araçlar, Çetaş Silivri Ford Trucks tesislerinde düzenlenen törenle; Çetaş Ticari Vasıta Genel Müdürü Serhan İşıldar ve Satış Müdürü Burak Özhan tarafından, Varnak Nakliyat yöneticileri Tayfun Gülcüler ve Nuri Cılvarlıoğlu’na teslim edildi.

‘Yaptığımız yatırımdan memnunuz’
Varnak Nakliyat yöneticisi Tayfun Gülcüler, törende yaptığı konuşmada; uluslararası alanda komple ve grupaj taşımacılığı yaptıklarını belirterek, “5. Teker, 1050 mm soğuk iklim paketli Cargo’ların işimize katkıda bulunacağına inanıyoruz. Full ekipmanla donatılmış Ford Cargo 1838T 4x2 çekici araçlara yaptığımız yatırımdan memnunuz. Ford Cargo’nun yaygın servis ağı ve düşük işletme giderleri de rekabet gücümüzü arttıracak” dedi.

2012’de en çok satan 2. çekici
2012 yılında en çok satan 2. çekici olan Ford Cargo 1838T; komşu ülke ve yurtiçi taşımalarında ulusal ve uluslararası firmalara en uygun çözümleri sunuyor. Rekabetçi yakıt tüketimi ve düşük işletim giderleriyle iş sahiplerinin; üstün performansı ve konforu ile sürücü beklentilerinin tam karşılığını veren Ford Cargo 1838T, 2 yıl sınırsız ve opsiyonel 3 yıl sınırsız km garantisi ile satışa sunuluyor.

Tam donanımlı 1838T çekiciler
1838T çekiciler, standart 1200 mm, opsiyonel 1050/1140/1250 mm olarak, 4 farklı yükseklikte sunulan beşinci teker alternatifleri ile farklı ürün gruplarını taşıyan filoların, tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Yeni Z-Cam fren sistemi ile fren balata ömrü arttırılan ve servis maliyetleri düşürülen yeni 1838T çekicilerin, 4-körüklü arka havalı süspansiyon ile de hem süspansiyon ömrü arttırılıyor hem de her yol ve iklim koşulunda daha konforlu ve güvenli sürüş imkanı sunması sağlanıyor. Yeni mandallı tip şanzımana sahip Ford Cargo 1838T çekicilerde klima ve MTCO takografı standart olarak sunuluyor. Ford Cargo 1838T çekicilerde, yeni ekonomik devir aralığı göstergesi, filo yönetim sistemi ön paketi ve FİLOBİL opsiyonu ile işletme maliyetlerinin kontrol altına alınabilmesi için gerekli donanımlar da bulunuyor.

50 ülkeye ihracat
Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 24 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor. 1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle, yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.