Veliler takipte öğrenciler güvende

Veliler takipte öğrenciler güvende

Arvento Araç Takip Sistemi sayesinde veliler çocuklarının okula ve eve varış zamanlarını mobil cihazları üzerinden görebiliyorlar.

Arvento Araç Takip Sistemleri tarafından geliştirilen “Arvento Kids” uygulaması sayesinde servis aracının hız ihlali yapıp yapmadığını tek bir tıkla kontrol edebilen veliler rahat bir nefes alıyor.

Velilerin okul servislerini takip edebilmeleri için geliştirilen “Arvento Kids” uygulaması, çocukların okula ve eve varış zamanlarının anlık ve geçmişe dönük olarak takip edilmesini sağlıyor. Sistem sayesinde servis aracının hız ihlali yapıp yapmadığı da veliler tarafından rahatlıkla görülebiliyor. Servis aracı eve yaklaştığında velinin cep telefonuna bildirim gönderen sistem sayesinde hem aracın hem de velilerin ve çocukların kapı önündeki bekleyişleri sona eriyor.

Arvento servis takip sistemi ile velilere güvenli servis hizmeti sunan okul yönetimleri, servis araçlarının her hareketini ve hızını sistem üzerinden online takip edebiliyor. Velilerden herhangi bir şikayet geldiğinde sistem üzerinden bakarak doğru yanıtı veren okul yönetimi, aynı zamanda servis araçlarının zamanında okulda olup olmadığını da takip ederek eğitim ve öğretim saatlerinin aksamadan devam etmesini sağlıyor.

Servis şirketleri, toplam km takibi, rota planlama ve hız kontrolü takibi yapan sistem sayesinde tam zamanında hizmet sağlayarak hem velilerin hem de okul yönetimlerinin memnuniyetini artırmış oluyor. Bir yandan da servis araçlarında yakıt ve zaman tasarrufu sağlayarak verimliliklerini arttırmış oluyorlar.

arvento-ogrenci-takip-sistemi.jpg

 

 

arvento-kids-ogrenci-takip-sistemi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.