Virginia Heyeti ATO’yu Ziyaret Etti

Virginia Heyeti ATO’yu Ziyaret Etti

ATO Başkanı Salih Bezci,ekonomik büyümenin itici güçlerinden birinin yabancı yatırımlar olduğunu belirterek, ‘ülkemizde yatırım yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır’ ifadesini kullandı.

ATO Başkanı Bezci, Virginia Eyaleti Ulaştırma Bakanı SeanConnaughton, Loudon Belediye Başkanı Scott K York, PrinceWillams Belediye Başkanı Martin Nohe, Purcellville Belediye Başkanı Robert Lazaro, Kuzey Virginia Belediyeler Birliği Başkanı Mark Gibb, AlexandriaBelediye Başkanı William Euille ile Pinnacle Academy Müdürü Mustafa Akpınar’ın yer aldığı heyeti makamında kabul etti.

Türkiye, Dünya Bankası raporunda 69. Sırada

ABD’li heyetin Türkiye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bezci, heyete Ankara ve ekonomisi hakkında bilgi verdi. Ekonomik büyümenin itici güçlerinden birinin yabancı yatırımlar olduğuna dikkat çeken Bezci, Türkiye’deki siyasi ve ekonomik istikrarın tüm yabancı yatırımcılar için avantaj olduğunu söyledi. Bezci, Türkiye’nin yatırım yapmak için cazip bir ülke olma yolunda ilerlediğini de belirterek, “Türkiye, Dünya Bankası’nın İş Yapma Kolaylığı raporunda geçen yıla oranla 3 basamak yükselerek 69. Sıraya çıktı. Bu durum göstermektedir ki, Türkiye rahatlıkla yatırım yapılabilecek ülkedir. Ülkemizde yatırım yapmak isteyen herkese de kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

‘Amaç, ikili ilişkileri geliştirmek’

Virginia Eyaleti Ulaştırma Bakanı Connaughton da, Türkiye’ye gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, amaçlarının Ankara’yı daha yakından tanımak ve ikili ilişkileri geliştirmek olduğunu söyledi. Bakan Connaughton ATO Başkanı ve yönetimini Virginia’ya davet etti.

www.tasimacilar.com

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.