Vito’nun yeni veriyonu 8+1 TTDER üyelerine tanıtıldı

Vito’nun yeni veriyonu 8+1 TTDER üyelerine tanıtıldı

Mercedes Vito’nun yeni versiyonu 8+1 95 Beygirlik 110CDI minibüsü Mercedes Benz ve Has Otomotiv işbirliğiyle düzenlenen bir öğle yemeğinde TTDER üyelerine tanıtıldı.

Mercedes Benz ve Has Otomotiv, Turizm Taşımacıları Derneği(TTDER) üyelerine Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlediği öğle yemeğinde Hafifi Ticari araçlar grubunda yer alan Vito’nun yeni versiyonu 8+1 minibüs’te uygulanan kampanyalarla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar Bölüm Müdürü Tufan Akdeniz, Has Otomotiv'den İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İrfanoğlu, Mercedes Benz Hafif Ticari Araç ürün yönetim sorumlusu Zeynep Durusu, TTDER Başkanı Sümer Yığcı'nın yanı sıra çok sayıda TTDER üyesi katıldı. “Her zaman Turizm taşımacılarının yanındayız”
Toplantının ilk konuşmacısı olan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, uzun yıllardır birlikte çalıştıkları Turizm Taşımacılar Derneği ile bu tarz organizasyonlardan bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sarıgül “Turizmin kaliteli araçlarla yapılması için her türlü kampanyadan öncelikle derneğin haberi oluyor. Biz bayiler olarak ta sizlere her türlü fırsatı en iyi şekilde her türlü değerlendirmeniz için önemli katkıda bulunuyoruz. Bu uzun bir iş birlikteliği bu iş birlikteliğinden biz son derece keyif alıyoruz” dedi. “Bütün rakiplerine göre daha avantajlı”
Hafif Ticari Araç grubunda yer alan Sprinter ve Vito’nun turizm taşımacılığındaki önemine değinen Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar Bölüm Müdürü Tufan Akdeniz ise konuşmasında Vito’nun turizm taşımacılarının filosunda görmek istediğini ifade ederek aracın rakiplerine göre avantajlı olduğunu belirtti. Akdeniz, Vito’nun yeni versiyonu 8+1 ile ilgili olarak “Alım maliyeti, kullanım maliyeti çok gözükebilir ama işletme maliyetini işin içine koyarsanız ki yakıtını, bakımını 4 sene sonra sattığınız ikinci el değerini koyduğunuzda kalan aylara fiyatını bölerseniz bütün rakiplerinden daha ekonomik olduğunu görürsünüz. Öyle olmazsa zaten siz tercih etmezsiniz. Hesabını siz yapıyorsunuz” diyerek aracın seçilebilir olmasındaki nedenleri sıraladı. Yeni Vito 8+1 için aracın yapım aşamasında Turizm firmalarının fikirlerini aldıklarını belirten Akdeniz, turizmcilere hitaben yaptığı konuşmada“ Siz bize bu aracın oluşmasında fikir verdiniz. Dediniz ki bu aracı böyle yaparsanız işimize yarar. Biz sizi dinleyerek gerekli değişiklikler yaptık. Çünkü kullanıcısı sizsiniz ve araç Haziran ayında piyasaya çıktı” dedi. Akdeniz’in ardından konuşan Mercedes Benz Hafif Ticari Araç ürün yönetim sorumlusu Zeynep Durusu’nun katılımcılara araçla ilgili verdiği teknik bilginin ardından kongre merkezinin kapısına yerleştirilen 2 adet Vito’nun yeni versiyonu 8+1 aracı TTDER üyeleri inceleme ve test etme fırsatı da buldu. Yakıt tasarrufuyla ön plana çıkan yeni Vito 8+1 Mercedes Finans grubu tarafından TTDER üyeleri için özel kampanya listesiyle satışa sunuldu. Oya KAYA www.tasimacilar.com 13.11.2012 / 17:10