Vodafone Karsan işbirliği üretimde internet ayrıcalığı yarattı

Vodafone Karsan işbirliği üretimde internet ayrıcalığı yarattı

Karsan, Vodafone ile yaptığı işbirliğiyle Jest minibüslere üretim aşamasında internet cihazları monte edecek.

Vodafone İş Ortağım M2M Otomotiv çözümleri çerçevesinde Vodafone Türkiye ve Karsan işbirliği ile geliştirilen uygulamayla, Karsan Jest minibüslerine üretim aşamasında yerleştirilen internet cihazları toplu taşımada yolculara ücretsiz internet hizmeti sunacak. Karsan minibüslerine monte edilecek cihazlar sayesinde yolculuk edenler akıllı telefonlarını ya da bilgisayarlarını kullanarak internete girebilecek.

Üretim anından ibaren İnternet

Vodafone’un ana sponsorluğunda gerçekleşen ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’nde tanıtımı yapılan İnternetli Minibüs Karsan Jest, ulaşımda kentsel dönüşüm sloganıyla ile dikkat çekti.

Yeni hizmet ve iş modelleri yaratarak geleceğin inşası için lokomotif rol üstlendiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy sistemle ilgili yaptığı açıklamada, “M2M teknolojilerinin kullanıcılar açısından sunduğu en değerli avantajın bilginin ve hizmetin zaman ve mekândan bağımsız erişilebilirliği, noktasına taşımak olduğuna inanıyoruz. Bu yeni uygulamayla toplu taşımada yeni bir sayfa açıyoruz. M2M Otomotiv çözümlerimiz altında Karsan’la birlikte geliştirdiğimiz uygulamayla, internet cihazlarını henüz üretim aşamasında araca monte ederek bir ilki gerçekleştiriyoruz ve yolculara özgürce ücretsiz ve kesintisiz internet keyfi sunuyoruz. Araçlara üretim aşamasında sunulan internet sağlayıcılar sayesinde sürüş güvenliği gibi konularda da çözüm hedeflerimiz bulunuyor. Global bilgi birikimimizi Türkiye’ye taşıdığımız sistemin herkes için çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

Jest, ücretsiz internetiyle de yolcularına jest yapıyor

Karsan Jest ile bilgi veren ve internet sisteminin ücretsiz olacağını aktaran Karsan Pazarlama Satış ve İhracat Müdürü Selim Aydınlıoğlu, “Jest’in en büyük özelliği engelsiz erişim sağlıyor olması. Jest, hareket engellilere, pusetli annelere ve yaşlılara şehir içi toplu ulaşımda eşit ve engelsiz bir erişim sağlıyor. Tüm bu özelliklerimize ek olarak engelleri iletişimde de kaldırarak Vodafone Türkiye ile yaptığımız işbirliği sonucunda toplu taşıma süresince yolcularımıza ve hatlı minibüs sahiplerine tamamen ücretsiz olarak 2 yıl boyunca internet erişimini sağladık” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.