VOITH iftarı,Halk otobüsü camiasını buluşturdu

VOITH iftarı,Halk otobüsü camiasını buluşturdu

Türkiye’de hedeflerini büyüten dünya devi VOITH Turbo Güç Aktarma Tekniği Şirketi, İstanbul Özel Halk otobüsü şirket yöneticileri ve sektör temsilcilerini iftarda buluşturdu.

Eminönü Hamdi Restaurant’ta yapılan iftar programına VOITH Turbo Türkiye Genel Müdürü Mustafa Kasımlı, VOIH Bölge satış müdürü Onur Yenihan, Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık,Mavi Marmara Ulaşım AŞ. Başkanı Ramazan Gürler, İstanbul Halk Ulaşım AŞ. Başkan vekili Hasan Durgun, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri AŞ. Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş Ulaşım AŞ. Başkanı Cemal Soydaş ve şirketlerin yöneticilerinin hazır bulunduğu iftara, IETT Araç Bakım Onarım Daire Başkanı Aydın Karadağ, TOHOB Genel Sekreteri Onur Orhon ve FSM Demirbaş yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ile Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

İftar yemeğinde hoş geldin konuşması yapan VOITH Turbo Türkiye Genel Müdürü Mustafa Kasımlı, “Geleneksel iftarımızda,  toplu taşımanın fedakâr emekçilerini ağırlamaktan büyük gurur ve kıvanç duyuyoruz. Birlik, beraberliğiniz daim olsun, sizler ile diyaloğumuzu daha da artıracağız, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Şirket Başkanları ve yöneticileri VOITH Turbo Genel Müdürü Mustafa Kasımlı’ye teşekkür ederek başarılar dileklerinde bulundular.,

VOITH DIWA otomatik Şanzımanın şehir içi toplu taşıma otobüsleri için en ideal şanzıman olduğu ve Voith Turbo ’nun ticari araçlar, raylı sistemler, enerji sektörü, denizcilik sektörü kısacası güç aktarımının olduğu her alanda özel tasarım ve işlevsel ürünleriyle ön plana çıkıyor.

 

voith-iftar-2015-(1).jpg

 

voith-iftar-2015-(2).jpg

 

voith-iftar-2015-(3).jpg

 

voith-iftar-2015-(4).jpg

 

voith-iftar-2015-(5).jpg

 

voith-iftar-2015-(6).jpg

 

voith-iftar-2015-(7).jpg

 

voith-iftar-2015-(8).jpg

 

voith-iftar-2015-(9).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.