Volkswagen Ticari Araç’tan indirim

Volkswagen Ticari Araç’tan indirim

Volkswagen Ticari Araç uygulamaya aldığı yeni kampanyasında, Volkswagen Caddy 2.0 litre TDI Kombi versiyonlarında, 7 bin TL’ye varan cazip indirim olanağı sunuyor.

14 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Volkswagen Ticari Araç ayrıca ürün gamında yer alan Transporter, Caravelle ve Amarok modellerinde de cazip indirim olanakları sunuyor. Model bazında Transporter modelinde 4 bin 500 TL, Caravelle modelinde 6 bin 500 TL ve Amarok için ise 8 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor.

Yüksek performanslı motor

6-ileri DSG ve 5-ileri manuel olmak üzere iki farklı şanzıman seçeneğiyle sunulan Volkswagen Caddy’de,düşük yakıt tüketimi sunan 2.0 litre TDI motoru 102 beygir güç ve 250 NM tork üretiyor. Geniş devir aralığında yüksek performansla yük taşıyabilmeye imkan veren motor, daha düşük devirde maksimum beygir gücüne ulaşarak seri ve atak sürüş imkanı sunuyor.

Üstün güvenlik sistemleri

Caddy modellerinde standart olarak sunulan ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor.

Güvenlik sistemlerinden bir diğeri de ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’. Volkswagen Caddy’de standart olarak sunulan sistem olası bir ikincil çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

Yeni radyo sistemi

Volkswagen Caddy’de standart olarak sunulan radyonun renkli 5" dokunmatik ekranı üzerinden hem araç bilgileri takip ediliyor hem de radyo kontrol edilebiliyor. Sistem, MP3 ve WMA uyumlu CD çalar, harici SD kart/AUX-IN/USB desteği ile istenilen kaynaktan müzik dinleme keyfi sunuyor. Bluetooth özelliği cep telefonu veya tabletlerde bulunan müziklere erişim sağlarken telefon görüşmeleri de güvenli bir şekilde rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

vw_caddy_.gif

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.