Volvo Dynafleet ile taşımacılık daha güvenli

Volvo Dynafleet ile taşımacılık daha güvenli

Volvo Kamyon'un filo yönetimi için geliştirdiği Internet tabanlı takip sistemi Dynafleet ile, taşımacılık işlerinin planlanması ve uygulanmasında olumlu sonuçlar elde edilebiliyor.

Dynafleet’in Dijital Takograf bilgilerini uzaktan indirip kaydeden sistemi ile filo sahipleri doğru verilere hemen ulaşabiliyor ve bu bilgileri hizmet kalitesi ile kârlılıklarını arttırmak için kullanabiliyor. Zamanlama ve mesajlaşma imkanından, yakıt tasarrufuna kadar avantaj yaratıyor
Yönetmeliğe göre ticari araçlara dijital takograf cihazının takılması ve kullanması zorunlu hale getirildi. Buna göre en fazla 28 günde bir kez sürücü, 90 günde bir de araç bilgilerinin sağlanması gerekiyor. 2011 yılından itibaren Türkiye’de de hizmete sunulan Volvo Dynafleet, Yakıt ve Çevre gibi birçok hizmet grubunda toplanan verileri sağlıyor. Ayrıca Dynafleet kullanıcısı bu sistemi sürücü eğitimiyle birleştirerek yüzde 7’ye varan yakıt tasarrufu meydana getiriyor.
Dijital takograf verileri 2 yıla kadar saklanabiliyor
Dynafleet, dijital takograf ve sürücü verilerini GPRS bağlantısı ile alıp ve verileri sunucularında saklıyor. Verileri, yasal zorunlulukları karşılayacak şekilde otomatik olarak araçtan GPRS bağlantısı ile alarak güvenli sunucularda 2 seneye kadar koruyor. Böylece dijital takografa, sürücü kartı ve hız verilerine her zaman online olarak erişebilme ve gerekli takibin sağlanabilmesi imkanı doğuyor.
Araç ve sürücü verileri ile iş gücü kazancı sağlanıyor
Dynafleet’in sağladığı takip sayesinde filolar daha etkin yönetilebiliyor. Araç ve sürücü verileri araca gitmeden online olarak izlenebiliyor. Araca gitmeden uzaktan elde edilen veriler sayesinde iş gücü kazancı sağlanabiliyor. Ayrıca bilgiler daha sonraki incelemeler için başka sistemlere aktarılabiliyor. www.tasimacilar.com 23.02.2012 / 15:59