Volvo Group Trucks Hadımköy’deki ilk servisi hizmete girdi

Volvo Group Trucks Hadımköy’deki ilk servisi hizmete girdi

Renault Trucks ve Volvo Trucks’ın güçlerinin birleşmesiyle oluşan Volvo Group Trucks’ın ilk servis merkezi Hadımköy’de açıldı.

Volvo Group Trucks bünyesinde bulunan Renault Trucks ve Volvo Trucks marka araçlara aynı anda hizmet verecek olan ilk servis merkezi, Volvo Group Trucks, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri Başkanı Peter Karlsten başta olmak üzere birçok üst düzey yöneticinin ve servis çalışanlarının da katılımıyla Hadımköy’de hizmete açıldı.

Servis merkezleri 2014 yılından itibaren Türkiye’nin her yerinde olacak

2014 yılı Ocak ayı itibari ile servis merkezlerini Türkiye’nin dört bir yanında 25 noktaya yükseltmeyi hedefleyen Volvo Group Trucks Türkiye’nin 9,5 milyon Euro’yu aşan bir yatırım ile kurulan Hadımköy Servis Merkezi; 14 bin 400 m2’lik açık ve 610 m2 ofis, 1.900 m2 servis alanı ile 450 m2 depo olmak üzere toplam 2 bin 960 m2’lik kapalı alana sahip.


Dünya genelinde Volvo Trucks ve Renault Trucks dışında Mack Trucks, Eicher, UD Trucks markalarını çatısı altında bulunduran Volvo Group Trucks Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri Başkanı Peter Karlsten, ağır ticari araç pazarında oldukça iddialı olduklarını belirterek “Volvo Group olarak Türkiye ekonomisinin istikrarını ve kayda değer büyümesini görüyor ve önemsiyoruz. Hadımköy Servis Merkezi, grubumuzun varlığını ve gücünü temsil eden bir örnek olarak hazırlandı. Hem Renault Trucks hem de Volvo Trucks markalarımızın Türkiye’deki gücünü pekiştirmekte kararlıyız. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla her iki markamızın müşterilerine daha kapsamlı çözümler ve lider servis ağı hizmeti sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Büyükakıncı: “Yeni servislerimizle müşterilerimize daha yakın olacağız”

Birincil önceliklerinin müşterilerin işletme maliyetlerini en aza indirerek kârlılıklarına katkıda bulunmak olduğunu belirten Volvo Group Trucks, Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, “2013 yılının başında açıkladığımız hedeflerimizle doğru orantılı olarak yapılanmamızı tamamladık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hadımköy Servis Merkezi ile hem Renault Trucks hem de Volvo Trucks müşterilerimize daha yakın ve daha güçlü bir hizmet sunuyor olacağız. Türkiye’de uzun, sağlıklı ve ayaklarımızın yere sağlam basacağı bir gelecek hazırlamaya devam ediyoruz” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.