Volvo iş makinaları MARBLE 2012'de

Volvo iş makinaları MARBLE 2012'de

Kültürpark Fuar Alanı'nda bu yıl 18. kez gerçekleştirilen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na (MARBLE 2012) geniş ürün gamıyla katılan Volvo iş makineleri dikkat çekti.

ASC Türk standında Volvo İş Makinaları ve ASC Türk bünyesine yeni katılan Sandvik ve Chigago Pneumatic markalarının mermer sektörüne özel yıldız ürünleri sergilendi. Fuara iki stantla katılan firma büyük standında Volvolar’dan Lastikli Yükleyici ailesinin yeni G serisine mensup L220G, İkinci El Belden Kırma Kaya Kamyonu A25D ve EC360C Ekskavatör sergiledi. “Volvolar’ın bu denli tercih edilmesinde yakıtta cimri, performansta cömert oluşu etkili”

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan ASC Türk Satış&Pazarlama Direktörü Tolga Polat, Volvo İş Makinaları’nın her zaman mermer sektörü tarafından bilinen ve tercih edilen bir marka olduğunu belirterek; “Herkesin bildiği üzere mermer ve doğaltaş sektörü için önemli gider kalemlerinden biri de yakıttır. Volvo İş Makinaları’nın bu denli tercih edilmesinin altında ise Volvolar'ın yakıtta cimri, performansta cömert olmaları etkili olmaktadır” dedi.
“Diğer tamamlayıcı ürünlerimiz ile de sektörün ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz”

ASC Türk ürün gamına yeni eklenen Sandvik ve Chigago Pneumatic marka ürünlerini de fuarda sergilediklerini belirten ASC Türk Satış&Pazarlama Direktörü Tolga Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Volvo İş Makinaları zaten mermer sektörünün yıldız markasıydı. Diğer tamamlayıcı ürünlerimiz ile de mermer ve madencilik sektörünün tüm ihtiyaçlarını tek merkezden karşılayabiliyoruz."
84 ülkeden yaklaşık 58 bin kişinin ziyaret ettiği Marble 2012 Fuarı, 201 bin 500 metrekare alan üzerinde gerçekleşti. www.tasimacilar.com 28.03.2012 / 18:05