Volvo Kamyon yenilenmiş ürün gamıyla filoların hizmetinde

Volvo Kamyon yenilenmiş ürün gamıyla filoların hizmetinde

Tüm çekici ve kamyon modellerini 2012 yılından bu yana yenileyen Volvo Kamyonlar, sektör içinde sürücüler ve firmalar açısından gelişmiş özellikleriyle kullanımda kolaylık sağlayacak.

Volvo Kamyon tüm çekici ve kamyon modellerini yeniledi. 2012 yılında lansmanı gerçekleştirilen yeni Volvo FH’nin ardından bu yıl yenilenen Volvo FM ve FMX modelleri de sürücülerin işini kolaylaştırarak araçları daha verimli kullanmalarını sağlıyor.

“Volvo’nun yeni ürün gamından sürücüler ve firmalar fayda sağlayacak”

“En modern ve yüksek teknolojiye sahip Volvo ürün gamımız ile her segmentteki müşterilerimizin üretkenliğini ve kârlılığını arttırabilecek olağanüstü bir kapasiteye sahibiz” diyen Volvo Kamyon Başkanı Claes Nilsson, filolarda yerini alacak olan yeni Volvo araçların sürücülere mükemmel sürüş özelliği sağlayacağını, firmalara ise maksimum işletim süresi ve minimum yakıt maliyeti kazandıracağını açıkladı.

Yeni Volvo çekici ve kamyonların kabin ortamlarının sürücüler için birçok açıdan fayda sağlayarak verimli, ergonomik, rahat ve güvenli bir çalışma ortamı yarattığını ifade eden Nilsson sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kamyon sürücüsünün çalışma koşulları, yeni araçlarımızı geliştirirken her zaman en hassas şekilde odaklandığımız konuların başında geliyor. Çığır açan Volvo Dinamik Direksiyon, sürüşü nasıl kolaylaştırdığımızı gösteren mükemmel bir örnek. Ağır ticari araçlarda dünyada ilk kez kullanılan Bağımsız Ön Süspansiyon ise hem rahatlığı hem de stabiliteyi arttırıyor.”


Volvo Kamyon teknolojiye ayak uyduruyor

Volvo Kamyon, müşterilerinin taşımacılık maliyetlerinin azaltılmasına yönelik olarak tasarlanan yenilikçi teknolojiler ve yeni servisler de sunuyor. Volvo sürücülerinin kullanabileceği yakıt tasarrufu sağlayan özellikler ve servisler arasında; Dynafleet Yakıt ve Çevre, Yakıt Önerisi servisi ve Verimli Sürüş eğitimi bulunuyor.

Yakıt tasarrufu sağlayan en önemli yeni özelliklerden biri olan I-See, vites seçimi, hızlanma ve motor freni işlevlerini mümkün olabilecek en yüksek yakıt tasarrufunu sağlamak üzere kontrol eden otomatik bir pilota benziyor. I-See'nin en yeni versiyonunun bulunduğu bir araç, takip ettiği güzergahtan ilk defa geçiyorsa, o güzergahtaki yolların topografyasına ilişkin bilgiler kablosuz olarak Volvo Kamyon sunucusuna gönderiliyor. I-See donanımlı başka bir kamyon aynı yollardan geçtiğinde, sistem sunucudan topografya bilgilerini otomatik olarak alıyor. Böylece vites değiştirme, hızlanma ve frenleme işlemlerinin ilk geçişte yakıt tasarrufu yapılarak gerçekleştirilmesini sağlıyor. Sonuç olarak I-See sayesinde, uzun yol taşımacılığı görevlerinde yakıt tasarrufu oranı yüzde 5'e kadar çıkabiliyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.