Volvo  kullanıcılarına "Servis Kontratı" imkanı sunuyor

Volvo kullanıcılarına "Servis Kontratı" imkanı sunuyor

Volvo Servis Kontratı ile aracınızın servis ve bakımlarını garantiye alabilir, aylık taksitler ile aracınızın geleceği için iyi bir yatırıma sahip olabilirsiniz.

Volvo Kamyon, kamyon ve çekicileri Volvo Servis Kontratı ile güvence altına almayı hedefliyor. Volvo Servis Kontratlarının, işletim risklerini azaltmak, kamyonunuzdan en yüksek verimi almak ve taşımacılık faaliyetlerinizin toplam verimliliğini arttırmak için tasarlanan bir dizi kontrol ve bakım seçeneklerinden oluştuğu bildirildi.


Bu paketlerden ilki olan Volvo Mavi Servis Kontratının bir kamyonun ihtiyacı olan tüm koruyucu bakımları kapsadığı ifade edilirken, kontratların iş gerekliliklerine uygun olarak düzenlendiği belirtildi.


Kullanıcıların talep ve beklentileri doğrultusunda şekillendirilecek aylık ödemeli kontratlar sayesinde tüm servis ve bakım hizmetlerinin, Volvo Kamyon Orhanlı Servisi’nde, orijinal Volvo parçaları kullanılarak tecrübeli teknisyenler tarafından yürütüleceği belirtildi. www.tasimacilar.com 11.12.2012 Saat:16:15