Volvo Trucks pazar payını 3'e katladı

Volvo Trucks pazar payını 3'e katladı

Temsa İş Makinaları, 2017 yılında Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks markasıyla Türkiye'de yetkili servis ağını genişletmeye devam ediyor.

Volvo Trucks, Gaziantep’ten sonra en önemli bölgelerinden biri olan Mersin Yenice’de İmam Kayalı yetkili servis açılışını 5 Kasım 2019’da gerçekleştirdi. Müşterilerine uçtan uca hizmet sunma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Temsa İş Makinaları, distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks markasıyla satış ve satış sonrası ağını güçlendirmeye devam ediyor. 5 Kasım 2019’da Volvo Trucks’ın Türkiye genelindeki 12. yetkili servisi olan İmam Kayalı’nın, Gaziantep’in ardından Mersin Yenice’deki ikinci yetkili servis açılışını gerçekleştiren Temsa İş Makinaları, bu yeni tesisiyle, Volvo Trucks çekici ve kamyon müşterilerine servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında verecek.

Açılışa, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, İmam Kayalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mazıcıoğlu ve Volvo Trucks Ortadoğu, Doğu ve Kuzey Afrika Başkan Yardımcısı Arne Knaben, Volvo Trucks Doğu Pazarı Direktörü Per Forsberg ile firmaların üst düzey yöneticileri katıldı.

26.300 m2’lik alana kurulu olan İmam Kayalı Yenice tesisinin açılışında konuşma yapan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, bölgenin Türkiye ve Volvo Trucks için kritik önemine ve İmam Kayalı’nın bölgedeki gücüne vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Temsa İş Makinaları olarak Volvo Trucks distribütörlüğünde 3. yılımızı tamamlıyoruz. Bu 3 yıl içerisinde önemli başarılara imza attık. Pazar payımızı neredeyse 3’e katladık, yüzde 7,5 seviyelerine ulaştık. Yetkili servis ağımızda yeni noktalar açtık, ağımızı güçlendirdik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Yenice servisimiz bu stratejimizin önemli bir halkası olacak. 

Bulunduğumuz bölge konumu nedeniyle Volvo Trucks için kritik öneme sahip.  Bu bölgede İmam Kayalı’nın gücü ile Temsa İş Makinaları’nın ve Volvo Trucks markasının güçlerini birleştirerek var gücümüzle sizlere en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Temsa İş Makinaları; bir satış şirketi değil hizmet şirketi olarak var olmayı hedefliyor. Volvo Trucks olarak; çok kaliteli, dayanıklı, güvenilir Volvo kamyonları sizlerle buluşturuyoruz. Ancak, bu yeterli değil, satış sonrası hizmetlerde fark yaratmak, en iyi kamyonları en iyi servis noktaları ile desteklemek her zaman önceliğimiz olacak. Bu hedefimizde, bizim için çok önemli olan bu bölgede otomotiv sektörüne gönül vermiş başta Sayın Hasan Mazıcıoğlu olmak üzere, İmam Kayalı ailesiyle birlikte yol almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne dek olduğu gibi, birbirimizi destekleyerek büyümeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum.”

imam-kayali-mersin.jpg

Volvo Trucks Doğu Pazarı Direktörü Per Forsberg ise; “Hepinizin bildiği gibi, Volvo Trucks,  her türlü hava şartları ve çalışma koşullarında dayanıklılığını kanıtlamış ürünleri ile dünyanın önde gelen kamyon markalarından biri. Bugün yaptığımız her işin merkezine kalite, güvenlik ve çevreye saygı ilkelerini koyarak yaklaşık 130 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Sürdürülebilir ulaşım ihtiyacı her geçen gün artıyor ve bu artışın gelecekte de devam edeceğini öngörüyoruz. İş ortaklarımızla birlikte, bu konuda ilerlemeyi teşvik etmek için gereken uzun vadeli sürdürülebilir ulaşım çözümlerini geliştirip hizmete sunuyoruz.

Bugün, müşterilerimizin kamyonlarında daha fazla güvenlik, performans ve üretkenlik talep etmesi sayesinde, Volvo Trucks olarak sahip olduğumuz değerler, nitelikler ve marka imajımız Türkiye’de giderek önem kazanan bir konuma sahip. Ayrıca Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları'nın bu pazarda 2 yılı aşkın süredir büyük bir uyumla çalıştığına inanıyoruz ve İmam Kayalı'nın da ikinci yetkili servis noktasıyla hizmet ağına katılması ile yüksek müşteri memnuniyeti ve bunun sonucunda müşteri sadakati sağlanacağını düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

İmam Kayalı Holding adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mazıcıoğlu ise “Volvo Trucks yetkili servisimizle Gaziantep’te faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Var olan servisimizden sonra, bugün Mersin Yenice’de yepyeni tesisimizi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Satış sonrası hizmetlerimizde, markamıza güvenip bizleri tercih eden siz değerli iş ortaklarımıza en üst seviyede hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Taşımacılık sektörü için büyük öneme sahip bu bölgede, geniş ürün gamı ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Volvo Trucks markasıyla omuz omuza çalışmak bizim için de büyük bir avantaj. Markamız; çözüm ortağı yaklaşımıyla satış sonrası hizmetlere oldukça önem veriyor. Hizmete başladığımız günden bu yana, Temsa İş Makinaları uzmanlığı ve Volvo Trucks kalitesiyle sizlere en iyiyi sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu ikinci tesisimizde bunu her geçen gün daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz” diyerek iş ortaklarına teşekkürlerini iletti.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.