Volvo’dan Koçanlar Nakliyat’a 4 adet FH 540 çekici

Volvo’dan Koçanlar Nakliyat’a 4 adet FH 540 çekici

Uluslararası kara taşımacılığı alanında hizmet veren Koçanlar Uluslararası Nakliyat, filosuna 4 adet Volvo FH 540 çekici katarak yola devam ediyor.

1971 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana ulusal ve uluslararası arenada önemli hedeflere ulaşan Koçanlar Uluslararası Nakliyat, filosunu büyütmeye devam ediyor. Uluslararası kara taşımacılığı alanında hizmet veren Koçanlar Uluslararası Nakliyat, teslim aldığı dört adet yeni Volvo FH 540 çok özel çekici ile araç parkını ağır nakliyat ve proje taşımacılığı yönünde güçlendiriyor. FH 540 akslı 6X4 çekiciler düz akslı diferansiyele sahip olmalarına rağmen ağır hizmet taşımacılığına uygun dayanıklılığa sahip olduğu ifade edildi.


”Volvo’nun bizi yarı yolda bırakmayacağını biliyoruz”
Koçanlar, uluslararası taşıma yaptığı ülkelerin gümrük mevzuatlarına hâkim çalışanları ile müşterilerine hizmet veriyor. İtalya ve Arnavutluk başta olmak üzere tüm Avrupa ve Balkan ülkelerine uzanan hizmet ağı ile kaliteden ödün vermeden en hızlı şekilde taşımacılık çözümleri sunuyor. Koçanlar, araç parkı için ise tercihini Volvo Kamyon’dan yana kullanıyor. Yeni Volvo FH 540 çekicilerin teslimat töreninde Koçanlar Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Uğur Koçan yaptığı açıklamada “1971 yılında tek araçla başladığımız yolculuğumuza bugün tam 54 araç ile devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz kalitenin, yaptığımız her işte iz bırakması. Bu noktada Volvo Kamyon ile iş birliği yapmamız bizim için kaçınılmazdı. Filomuza kattığımız dört adet Volvo FH 6x4 çekici ile daha da güçlüyüz. İmzasını attığımız çalışmalarda Volvo Kamyon ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz çünkü Volvolar hem dayanıklı hem de konforlu. Bizi proje çalışmalarımızda yarı yolda bırakmayacaklarını biliyor ve buna güveniyoruz. Volvo’nun düşük yakıt tüketimi ve sağlamlığı ile maliyetlerimizi minimumda tutuyoruz. Üstün konfor sayesinde en deneyimli sürücüler ile çalışabiliyoruz” dedi.


”Koçanlara satış sonrası da destek sunmaya devam edeceğiz”
Volvo Kamyon adına teslimatı gerçekleştiren Erkan Ergene ise konuya ilişkin olarak; “Koçanlar Uluslararası Nakliyat’ın kara taşımacılığındaki profesyonelliğine çekicilerimizle destek olmaktan son derece mutluyuz. Koçanlar sunduğu hızlı ve tasarruflu taşımacılığında Volvo çekicileri tercih ediyor. Biz de onlara satış ve satış sonrasında en iyi şekilde hizmet vererek çalışmalarına destek olmayı istiyoruz” dedi. www.tasimacilar.com 01.06.2012/17:30