Volvo’dan Seynak Taşımacılığa teslimat

Volvo’dan Seynak Taşımacılığa teslimat

Volvo, Seynak Taşımacılığa 1 adet Volvo çekici teslimatı yaptı.

Irak ve Avrupa rotalarında komple ve parsiyel taşımacılık yapan Seynak Uluslararası Kara Hava Deniz Taş. Ltd. Şti. filosuna 1 adet FH 460 HP 4x2 model çekici kattı. Törende Senyak Uluslararası Kara Hava deniz Taş. Ltd. Şti. adına konuşan Cemalettin Tomaç, hem filolarını güçlendirmek hem de sürdürülebilirlik ve karbon salımı konusunda çevresel hassasiyetlerini göstermek için Volvo’yu tercih ettiklerini belirtirken; Volvo FH modelini ilk kez tercih ettiklerini söyledi. “Seynak Taşımacılığın Volvo’yu tercih etmesi bizi mutlu etti.”
Volvo Kamyon Marmara Bölgesi Satış Danışmanı Bora Gür, “Komple ve parsiyel taşımacılık gerçekleştiren Seynak, filosuna uzun bir zaman zarfının ardından yeni bir araç kattı. Her yıl filosunu gençleştirerek yenilemek ve büyütmek isteyen Seynak Taşımacılık’ın filosuna eklediği yeni çekici için Volvo’yu tercih etmesi bizi çok mutlu etti.” dedi. “İş birliğinin kalıcı olmasını istiyoruz.”
Gür, Seynak Taşımacılık ile iş birliğinin kalıcı olması istediklerini belirtirken, yeni aracın Seynak’a hayırlı olması diledi. www.tasimacilar.com 04.03.2014 / 13.09