Volvo’dan, Yapımar Madencilik’e teslimat

Volvo’dan, Yapımar Madencilik’e teslimat

Volvo, Yapımar Madencilik,’e 1 adet Volvo FH 500 4X2 Hp çekici çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Volvo, Türkiye genelinde restarasyonu yapılan tarihi eserlerin nakliya hizmetini gerçekleştiren Yapımar Madencilik’e 1 adet FH 500 Hp 4X2 çekici teslimatı yaptı. 6 ay önce ilk çekicisini Volvo marka tercih eden Yapımar Madencilik, bu alımla genç filosundaki araç sayısını ikiye yükseltti. “Volvo yatırımı bize kazanç olarak döndü.”
Gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşma yapan Yapımar Madencilik adına firma ortakları Şenol Çubukçu, “Volvo’ya yaptığımız yatırım bize kazanç olarak geri döndü. Ayrıca servis hizmetinin zamanında ve tam olarak sağlanması ile tek markalı araç parkına sahip olma hedefimiz doğrultusunda Volvo ile çalışmaya devam edeceğiz,” dedi. “Markamıza duydukları güven için teşekkür ederiz.”
Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Satış Temsilcisi Gökhan Hıraca ise, “Müşterimizin araçlarımızdan duyduğu memnuniyet, filosunu Volvo üzerine kurması kararında etkili oldu. Bu kararları ve markamıza duydukları güven için kendilerine teşekkür ederiz,” dedi. www.tasimacilar.com 20.03.2014 / 15.45