Volvo’nun en güçlü çekicisi Türkiye’deki ilk sahibine teslim edildi

Volvo’nun en güçlü çekicisi Türkiye’deki ilk sahibine teslim edildi

Uluslararası nakliye sektöründe ve proje kargo lojistiği konusunda ilerleyen Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat, Volvo en güçlü çekicisi FH16 750 ile filosuna güç katıyor.

Ahmet Yiğit Nakliyat, toplam üç adetlik teslimat ile Volvo FH16 750 çekicilerin Türkiye’deki ilk sahibi oluyor. 1971 yılında kurularak uluslararası nakliyecilik ve kargo lojistiği konusunda konumunu güçlendiren Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat, araç filosu için de yatırımlarına devam ediyor. İş ortaklarının ihtiyaçlarını en güçlü araçlarla karşılamak ve lojistik operasyonlarına değer katmak için çalışan Ahmet Yiğit, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Volvo Kamyon’un dünya çapındaki en güçlü çekicilerinden biri olan FH16 750’nin ilk sahibi oluyor.


”Bir ilki gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz”
Üç adet Volvo FH16 750’yi filosuna katan Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat’ın Genel Müdürü Mustafa Yiğit, düzenlenen teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat olarak uzun süredir bu sektöre hizmet vermekteyiz ve hep en güçlü firmalardan biri olmak için emek verdik. Müşterilerimizin lojiktik operasyonlarına değer katmak için güçlü iş ortaklarımız ile çalışmalarımıza devam ettik. Bugün Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmekten ve dünyanın en güçlü çekicilerinden biri olan Volvo FH16 750’yi filomuza katmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu çekicinin bizim için filomuzun gücünü temsil eden ayrı bir manevi anlamı var. Volvo Kamyon’un en son teknolojideki araçlarını yakinen takip etmeye ve tercih etmeye devam edeceğiz” dedi. ”Türkiye’deki ilk Volvo FH16 750 teslimatı”
Volvo Kamyon adına törene katılan Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Bora Gür ise açıklamasında “Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat’a öncelikle seçimlerinden dolayı teşekkür ederiz. Artık dünyanın en güçlü çekicilerinden biri olan Volvo FH 16 750’ye sahipler. Türkiye’deki ilk Volvo FH16 750 teslimatı olduğu için Volvo Kamyon olarak bizim açımızdan da bugünün önemi büyük. Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat’ın yeni çekicilerinin performansından ve verimliliğinden çok memnun olacağına inanıyoruz. Umarız bu deneyimden sonra Ahmet Yiğit Ağır Nakliyat ile iş birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek” dedi. www.tasimacilar.com 16.05.2012/13:23