Yakıt Masrafının Çözümü, EfficientGrip Performance

Yakıt Masrafının Çözümü, EfficientGrip Performance

Yakıt tasarrufu için en önemli kriterlerden birinin araç lastikleri olduğuna vurgu yapan Goodyear, tasarruf için EfficientGrip Performance’ı öneriyor.

Artan yakıt fiyatları nedeniyle yeni arayışlara giren sürücülere Goodyear, yakıt tasarrufu için tüketicilere EfficientGrip Performance lastiğini öneriyor. Goodyear Tüketici Lastikleri Pazarlama Müdürü Melih Evcimen “araçların yakıt tüketiminin yüzde 20’si lastikten kaynaklanıyor. Dolayısıyla lastiğin yuvarlanma direncinde yapılan geliştirmeler sayesinde yakıt tüketimi azaltılabilir. Sektöründe yenilikçi teknolojilerin yaratıcısı Goodyear, en ileri malzeme ve üretim tekniklerini kullanarak geliştirdiği Goodyear EfficientGrip Performance ile yakıt tasarrufunda en son noktaya ulaşmış bulunuyor’ dedi.

EfficientGrip Performance en yüksek BA lastik etiketine sahip

EfficientGrip Performance, ıslak yol tutuşu için A ve yuvarlanma direnci için B etiket değerlerine sahip olarak, pazarda mevcut olan en yüksek BA lastik etiketi sınıfında yer alıyor. Gelişmiş Soğuk Tampon (CoolCushion) Katmanı, ısının kontrol altında tutulmasını ve lastiğin yüzey alanı boyunca düşürülmesini sağlayarak, lastiğin yüksek etiket sınıflarında yer almak için gerekli başarıyı göstermesine katkıda bulunuyor.

Auto Zeitung dergisi EfficientGrip Performance’ı öneriyor

Önde gelen iki Alman otomobil dergisinden Auto Zeitung kendi en iyi derecelendirmesini vererek EfficientGrip Performance’ı “önerilir” olarak değerlendirirken, ADAC Motowelt yine kendi en yüksek puanı olan “İyi” ile derecelendirmiştir. Bir diğer dergi ACE Lenkrad/GTU ise Goodyear'ı “oldukça önerilir” statüsüne layık görmüştür.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.